Bijenwas Zielstekening + Boodschap

Ik maak graag tekeningen van bijenwas. Elke Bijenwas tekening is persoonlijk en uniek. Het is een vertaling van jouw licht en liefde op dit moment. Ik noem het Zielstekeningen omdat ik mij afstem op jouw energie, jouw ziel, en dan met bijenwas een geïnspireerde tekening maak. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de Zielstekening hoort.

Alles wat zich aandient qua boodschap, en alles wat zich in de tekening laat zien in kleur of beeld, is iets waar je nu mee aan de slag mag, of jij je op dit moment mag realiseren.

Een tekening geeft jou een opening om iets in te zien, in gang te zetten of te helen. Het helpt jou dmv kleur, symboliek en wijsheid om jouw weg terug naar huis te vinden.

De boodschap die meekomt met de tekening kan je bevestiging geven of inzicht. Het kan je raken en helen en weer een stukje op weg helpen. Soms komt er spontaan een healing mee op zielsniveau. Een stukje mag dan opgeruimd worden vanuit de energie.

Een Bijenwas Zielstekening zet altijd iets in gang. Het is daarom echt een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.

Vaak hoor ik de kleuren die ik mag gebruiken, zie ik beelden, woorden of symbolen en vanuit daar ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie in de tekening, zoals licht, liefde, kracht en heling.

De Zielstekeningen met boodschap en intentie maak ik op A4 formaat en A5 formaat. Als je die aan iemand cadeau wil doen is er wel toestemming nodig van diegene. Dit omdat ik mij op de energie van die persoon afstem, en ook een boodschap voor diegene ontvang. Dan is toestemming wel zo netjes ;-)

Naast de persoonlijke Bijenwas Zielstekeningen bied ik ook Relatie, Familie, Hemel en Geboorte Bijenwas Zielstekeningen aan. Meer info in het menu.

De kaarten met intentie van licht, liefde en kracht zonder boodschap maak ik op A6 formaat. Deze kaarten zijn ook leuk om aan iemand kado te doen. Hiervoor is geen toestemming nodig.

Ik werk vanuit licht en liefde.

Sandra Laureys
De kosten voor een Bijenwas zielstekening met boodschap en intentie van kracht, licht en liefde op A5 formaat zijn:

Prijs 25,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

op A4 formaat zijn:

Prijs 44,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Een Bijenwaskaart met intentie van kracht, licht en liefde op A6 formaatis:

12,50,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Wil jij er 1 aanvragen voor jezelf of iemand anders:

kristalhelderhoren@gmail.com