Bijenwas Zielstekening + Boodschap

Ik maak graag tekeningen van bijenwas. Elke Bijenwas tekening is persoonlijk en uniek. Het is een vertaling van jouw licht en liefde op dit moment. Ik noem het Zielstekeningen omdat ik mij afstem op jouw energie en dan met bijenwas een geïnspireerde tekening maak. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de Zielstekening hoort.

De boodschap die meekomt met de tekening kan je bevestiging geven of inzicht. Het kan je raken en helen en weer een stukje op weg helpen. Soms komt er spontaan een healing mee op zielsniveau. Een stukje mag dan opgeruimd worden vanuit de energie.

Het zien van een vertaling in kleur van jezelf, van jouw ziel kan je raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het zet altijd iets in gang. Het is daarom echt een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.

Vaak hoor ik de kleuren die ik mag gebruiken, en ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie in de tekening. Meestal is dat kracht, licht en liefde. Soms mag er een andere intentie geplaatst worden. Ik laat mij altijd leiden door de Spirituele Wereld of de Engelen. Ik vraag altijd of de Engelen heling met de kaart willen meesturen.

De Zielstekeningen met boodschap en intentie van licht, liefde en kracht maak ik op A4 formaat en A5 formaat. Als je die aan iemand cadeau wil doen is er wel toestemming nodig van diegene. Dit omdat ik mij op de energie van die persoon afstem en ook een boodschap voor diegene ontvang. Dan is toestemming wel zo netjes ;-)

Naast de persoonlijke Bijenwas Zielstekeningen bied ik ook Relatie, Familie, Hemel en Geboorte Bijenwas Zielstekeningen aan. Meer info in het menu.

De kaarten met intentie van licht, liefde en kracht zonder boodschap maak ik op A6 formaat. Deze kaarten zijn ook leuk om aan iemand kado te doen. Hiervoor is geen toestemming nodig.

Ik werk vanuit licht en liefde.

Sandra Laureys


De kosten voor een Bijenwas tekening met boodschap en intentie van kracht, licht en liefde op A5 formaat zijn:

Prijs 25,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

op A4 formaat zijn:

Prijs 44,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Een Bijenwaskaart met intentie van kracht, licht en liefde op A6 formaatis:

12,50,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Wil jij er 1 aanvragen voor jezelf of iemand anders:

kristalhelderhoren@gmail.com