Bijenwas Familietekening + Boodschap

Ik maak graag tekeningen van bijenwas. Elke Bijenwas Familietekening is uniek. Het is een vertaling van licht en liefde van jullie gezin op dit moment. Onder gezin versta ik iedereen die onder één dak woont, inclusief dieren.

Ik stem mij af op jullie energie als gezin en maak dan met bijenwas een geïnspireerde tekening. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de Familie Ziels tekening meekomt.

Het zien van een vertaling in kleur van je gezin, kan je raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het zet altijd iets in gang. Het is een mooie inspirerend geheel.

Vaak hoor ik de kleuren die ik mag gebruiken, en ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie voor jullie als gezin in de tekening. Meestal is dat kracht, licht en liefde. Soms mag er een andere intentie geplaatst worden. Ik laat mij altijd leiden door de Spirituele Wereld of de Engelen. Ik vraag altijd of de Engelen heling met de kaart willen meesturen.

De Familietekeningen met boodschap en intentie van licht, liefde en kracht maak ik op A4 formaat. Ik vind het fijn als iedereen binnen het gezin weet dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vind. Zo hou ik alles licht en liefdevol.

Naast de Familie Bijenwastekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Relatie en Geboorte Bijenwastekeningen aan. Meer info in het menu.

Ik werk vanuit licht en liefde.

Sandra Laureys

De kosten voor een Bijenwas Familietekening met boodschap en intentie van kracht, licht en liefde op

A4 formaat zijn:

Nieuwe vaste prijs 44,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Wil jij er 1 aanvragen voor jouw gezin:

kristalhelderhoren@gmail.com