Bijenwas Geboortetekening + Boodschap

Ben jij op zoek naar een origineel en mooi persoonlijk kraam cadeautje, dan is een Bijenwas Geboortetekening misschien iets voor jou!

Ik stem mij af op de energie van het pasgeboren kindje en maak dan met bijenwas een geïnspireerde tekening. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de tekening meekomt. De boodschap kan iets over het karakter van het kindje zeggen of een ander mooi inzicht meegeven aan de ouders.

Het is in ieder geval heel bijzonder om een vertaling in kleur te zien van zijn of haar energie op dit moment. De kleuren en tekening kunnen de ouders raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het zet altijd iets in moois en liefdevols in gang. Het is een mooie inspirerend en persoonlijk cadeau.

Vaak hoor ik de kleuren die ik mag gebruiken, en ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie voor het kindje en de ouders in de tekening. Meestal is dat LIEFDE en LICHT en GELUK op zijn of haar pad.. Soms mag er een andere intentie geplaatst worden. Ik laat mij altijd leiden door de Spirituele Wereld of de Engelen.

De Geboortetekening met boodschap en intentie liefde & licht maak ik op A4 formaat. Ik vind het fijn als de ouders wel weten dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vinden. Zo hou ik alles licht en liefdevol. Een cadeau bon geven kan natuurlijk ook. Zo kunnen de ouders zelf contact met mij zoeken.

Naast de Geboorte Bijenwas tekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Familie Bijenwastekeningen en Relatie tekeningen aan. Meer info in het menu.

Ik werk vanuit licht en liefde.


Sandra LaureysDe kosten voor een Bijenwas Geboortetekening met boodschap en intentie van licht en liefde op

A5 formaat zijn:

Nieuwe vaste prijs 25,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

A4 formaat zijn:

Nieuwe vaste prijs 44,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Wil jij er 1 aanvragen:

kristalhelderhoren@gmail.com

Ik werk vanuit licht en liefde.

Toestemming van de ouders is wel nodig!