Bijenwas Hemeltekening + Boodschap

Wil jij het verlies van een dierbare een plekje geven, op een bijzondere, waardevolle en lichte manier, dan is een Bijenwas Hemel tekening misschien iets voor jou!

Ik stem mij af op de energie en ziel van jouw overleden dierbare en maak dan met bijenwas een geïnspireerde tekening. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de tekening meekomt. Vaak laat ik mij inspireren door degene die overleden is. Dat kan een hele mooie verrassende samenwerking te weeg brengen.

De kleuren, tekening en boodschap kunnen jouw raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het helpt jou misschien weer met een stukje rouwverwerking. Het zet altijd iets in moois en liefdevols in gang.

Vaak hoor ik de kleuren die ik mag gebruiken, zie ik beelden, woorden of symbolen en vanuit daar ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie extra intentie in de tekening. Meestal is dat LIEFDE en LICHT en bij de Hemeltekeningen plaats ik altijd nog een intentie van KRACHT en TROOST. Soms mag er een andere intentie geplaatst worden. Ik laat mij altijd leiden door de Spirituele Wereld.

De Hemeltekening met boodschap en intentie maak ik op een A4 formaat. Ik vind het fijn dat als het om een cadeau voor iemand gaat, dat diegene wel weet dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vindt. Zo hou ik alles licht en liefdevol. Een cadeau bon geven kan natuurlijk ook. Dan kan diegene voor wie het cadeau is, zelf contact met mij zoeken

Naast de Hemel Bijenwas tekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Familie Bijenwastekeningen, Relatie tekeningen en Geboorte Bijenwas tekeningen aan. Meer info in het menu.

Ik werk vanuit licht en liefde.

Sandra Laureys

De kosten voor een Bijenwas Hemeltekening met boodschap en intentie van licht en liefde op

A4 formaat zijn:

Nieuwe vaste prijs 44,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Wil jij er 1 aanvragen:

kristalhelderhoren@gmail.com