Bijenwas Relatietekening + Boodschap

Ik maak graag tekeningen van bijenwas. Elke Bijenwas Relatietekening is uniek. Het is een vertaling van julie licht en liefde samen, op dit moment.

Ik stem mij af op jullie energie gezamenlijk en maak dan met bijenwas een geïnspireerde tekening. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de Relatietekening meekomt.

Het zien van een vertaling in kleur van je gezin, kan je raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het zet altijd iets in gang. Het is een mooie inspirerend geheel.

Vaak hoor ik de kleuren die ik mag gebruiken, zie ik beelden, woorden of symbolen en vanuit daar ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie voor jullie als koppel in de tekening. Dat kan bijvoorbeeld liefde & harmonie zijn. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie.

De Relatietekeningen met boodschap en intentie liefde & licht maak ik op A4 formaat. Ik vind het fijn als jouw partner weet dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vind. Zo hou ik alles licht en liefdevol.

Naast de Relatie Bijenwas tekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Familie en Geboorte en Hemel Bijenwastekeningen aan. Meer info in het menu.

Ik werk vanuit licht en liefde.


Sandra Laureys

De kosten voor een Bijenwas Relatietekening met boodschap en intentie van licht en liefde op

A4 formaat zijn:

Nieuwe vaste prijs 44,- incl.btw en verzendkosten binnen Nederland.

Wil jij er 1 aanvragen jullie:

kristalhelderhoren@gmail.com