Verbinding

Ik ben zo vaak vastgelopen in mijn leven. Vanaf jongst af aan ben ik altijd op zoek geweest naar antwoorden. Sinds ik mij veel bewuster ben van mijzelf, ben ik mijn eigen beste raadgever. Inmiddels weet ik zo goed hoe het leven, mijn innerlijke wijsheid, universe, de bron, mijn hogere zelf, mijn ziel, mijn gidsen, mijn engelen, god of welke naam jij aan deze bron van liefde, licht en wijsheid wilt geven, met mij communiceert.


Als ik met vragen zit over een bepaalde situatie, emotie of patroon, of iets anders waar ik tegen aanloop, vraag ik eerst altijd om inzicht, inspiratie, bevestiging of sturing. Dat doe ik vanuit een moment van rust en ruimte, zodat ik echt goed contact kan maken met mijzelf. Vanuit daar gaat het vaak vanzelf stromen, soms meteen en soms komen de antwoorden later. Het leven vind altijd het juiste moment om met mij te communiceren. Het enige wat ik doe is rust en ruimte blijven maken zodat ik de antwoorden ook daadwerkelijk kan ontvangen. Ik haal de antwoorden nooit uit mijn denken. Ik probeer ook zeker niet te piekeren, want die weg loopt gewoon dood voor mij. De antwoorden worden mij gegeven, ineens weet of voel ik hoe het zit of wat ik kan doen in een bepaalde situatie of aan een bepaald gevoel.


Als ik antwoorden zoek dan richt ik mij in zo'n periode wat minder op de buitenwereld. Gewoon momenten voor mezelf creëren dus. Voor veel mensen is dat even wennen misschien, maar ik heb dat dan echt even nodig. Me-time.

De antwoorden zoeken altijd een weg om bij mij te komen. Als ik niet thuis ben om ze aan te nemen, dan sturen ze iemand anders op pad om ze te bezorgen. Dan krijg ik een telefoontje van een vriend of vriendin met wijs advies, of ik lees een stukje tekst ergens. Het leven is heel inventief en alles is mogelijk.

Synchroniciteit laat mij zien dat ik op de juiste weg ben, en synchroniciteit laat mij weten dat ik gehoord ben. Vaak zie ik dan dubbele getallen. Of komen dingen op magische wijze samen. Het leven vind altijd een manier van synchroniciteit die mij je past. Het leven wil dat het goed met mij gaat, en het leven wil mij hier graag bij helpen, dat vertrouwen heb ik en dat vertrouwen is super belangrijk. Doordat ik de antwoorden verwacht, kunnen ze makkelijker hun weg naar mij vinden, want zo werkt het gewoon. Wat je verwacht dat krijg je op je pad. De Wet van Aantrekking.


In deze tijd zijn er voor veel mensen veel onzekerheden, en in deze tijd wordt je veel geconfronteerd met verandering, emoties en jezelf. Ook ontstaan er juist nu veel vragen, zoals ben ik op de juiste weg?, wil ik deze baan nog wel? welke stappen mag ik zetten om mij vrijer te voelen? waarom kom ik toch elke keer weer in dezelfde situatie? en waarom trek ik telkens dezelfde soort relaties aan? Zoveel vragen spelen juist nu op. Het is een uitnodiging van het leven om op onderzoek uit te gaan, om de verbinding met jezelf te verbeteren, om jezelf op een diepere laag te leren kennen en om de dingen minder vanuit wilskracht te hoeven doen en meer vanuit flow, wind mee heuvel af.


Het mooie is dat iedereen zich met zichzelf kan leren verbinden, en het mooie is dat het leven voor iedereen klaar wil staan met antwoorden. Sterker nog het staat te trappelen om jou van antwoorden en inzichten te voorzien. Het leven staat te popelen om voor jou alles magisch samen te brengen, om deuren te openen. Er zijn echt geen uitzonderingen. We hoeven het allemaal niet alleen te doen. We mogen het in deze tijd meer gaan doen vanuit verbondenheid, de verbinding met jezelf, is de verbinding met het leven.

Heb jij hulp nodig om de antwoorden die voor jouw bestemd zijn te ontvangen, omdat je de rust en ruimte er niet voor hebt. Heb jij hulp nodig om beter de connectie met jezelf te leren maken zodat jij de antwoorden zelf kan leren ontvangen. Kijk dan eens op mijn website hoe ik jou of jouw gezin verder kan helpen.

Hartengroet,

Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl  

Lees meer

De Nieuwe Aarde

De nieuwe aarde

De nieuwe aarde bevindt zich in mijzelf.

Het is de manier hoe ik vanuit mezelf de dingen benader.

Het is een pad dat besloten ligt in mijn ziel.

Aan mij de keuze om er op elk moment naar toe te gaan.

Mijn nieuwe wereld bevindt zich in het nu.

Door het licht en de liefde toe te laten in mezelf vindt er een verschuiving plaats.

Een poort die opengaat, zodat ik zo die nieuwe werkelijkheid in kan stappen.

Zo voelt het voor mij.

De nieuwe wereld is een reflectie van mezelf.

In deze nieuwe wereld is er geen oordeel, geen goed of slecht.

In deze wereld kan ik gewoon mezelf zijn.

Ik kan de dingen op een andere manier bekijken zodat ik mij geen slachtoffer meer voel van dingen die mij ooit zijn aangedaan.

Alles heeft een reden, en het goddelijke in mij wil mij laten groeien.

Ik hoeft de strijd niet aan te gaan met angst.

Ik voel niet dat ik de buitenwereld wil verbeteren of veranderen.

Het pad bevindt zich in mij en hoe ik de dingen waarneem.

Het is gewoon een andere bril, met andere glazen die ik op kan zetten door voor andere glazen te kiezen.

Liefdevolle glazen van compassie.

Als ik de dingen vanuit liefde waarneem ervaar ik liefde in mijn wereld, de wereld om mij heen.

Angst en te kort worden liefde en overvloed.

Ik grijp nooit meer mis in deze werkelijkheid.

Een hogere frequentie van liefde die mij een andere werkelijkheid laat zien met nieuwe mogelijkheden om mijn dromen waar te maken met veel meer bezieling en gemak.

In mijn nieuwe werkelijkheid voel ik mij minder aangesproken, dingen zijn goed zoals ze zijn.

Ik heb daarom niet meer zo’n sterke mening over dingen.

Discussies voelen vaak zo zinloos voor mij.

Ik kan er niets aan doen.

Dat gevoel komt uit mijn tenen.

Tegenslag kan ik op een andere manier benaderen.

Ik kijk door de ogen van compassie.

Dat is ook iets waar ik mij elke dag weer op afstem.

Ik mag volledig achter mij zelf gaan staan.

Daar mag mijn aandacht nu naar toe.

Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl

Lees meer

Moeder Aarde spreekt

Een gesprek met Moeder Aarde

Lees meer

Van hoofd naar hart

Je mag zijn wie je bent, en wezen waar je mag zijn.

Veel mensen zijn bezig met wakker worden, om erachter te komen wie ze werkelijk zijn.

Ascentie, verlichting.

Hierbij wordt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel bij je aangeraakt door meer bewustzijn. Hierdoor schiet je juist weer in jouw hoofd, jouw denken.

Nu jij je meer bewust bent van jezelf moet je ineens van alles. Je blokkades opruimen, door jouw angsten heen gaan, in je grootheid gaan staan, jouw licht gaan verspreiden. Want de rest van de wereld moet immers ook wakker worden en heeft dat licht vooral nu zo hard nodig.

Maar is dit wel zo?

Is dat ook niet gewoon een overtuiging die je zelf in het leven hebt geroepen, door dit proces van meer bewustzijn? Meer bewustzijn hoeft niet te betekenen dat je al meteen volledig vanuit je hart leeft.

Veel wijsheid daalt nu als het ware naar beneden, en jij als wakker wordend mens maakt heel gemakkelijk contact met deze wijsheid, met jouw wijsheid.

Door de toenemende hogere energie stroomt deze wijsheid gemakkelijk door je heen. Het lastige is alleen dat het soms nog niet zo goed kan landen vanuit jouw gevoel. Door deze toenemende mate van wijsheid schiet je juist veel sneller in je denken en het moeten, en dan ben je weer bij het begin aangekomen.

Het moeten groeien, je trilling moeten verhogen en vooral ook hooghouden, je systeem opschonen enzovoort.

Je bent echter vergeten dat wakker worden een natuurlijk proces is wat in gang is gezet. Maar elk proces heeft zijn eigen tijd en ritme. Elk proces mag vooral de tijd hebben. Juist ascentie heeft de ruimte nodig om goed te landen. Het is gewoon een hele nieuwe manier van zijn.

Lief mens en vooral lieve lichtwerker neem vooral rustig de tijd voor je eigen proces en laat je niet te veel wijs maken door alles wat je over ascentie leest. Voel zelf wat het met jou doet, en wat jij nodig hebt tijdens dit proces. Laat alles eens rustig op je afkomen en laat alles eens rustig indalen en bezinken. Geef deze wijsheid een plek door te leven, gewoon te leven en te zijn.  

Ga niet doen wat je hiervoor misschien ook al deed; meegaan met de massa, iemand anders waarheid overnemen. Probeer jezelf juist nu niet gek te laten maken door anderen. Blijf authentiek en sta jezelf toe om alles eens rustig te laten ontvouwen. Volg het ritme van de natuur. Jouw natuur.

Niemand kan namelijk zijn licht laten schijnen zonder eerst de stap vanuit het hoofd naar hart te hebben gemaakt.

Sandra Laureys/De wijsheid van Kryon

Zoek je hulp tijdens jouw ascentie proces? Loop je vast en heb je geen overzicht meer? Bezoek dan eens mijn website, en kijk en voel hoe ik jou verder kan helpen: www.kristalhelderhoren.nl


Lees meer

Ritme

Elk mens heeft een natuurlijk ritme. En als iemand je daarover iets kan leren zijn het wel kinderen. Kinderen houden van hun natuurlijke ritme, en als ze dat niet kunnen aanhouden dan gooien ze met alle liefde hun bibs in de krib. Iemand heeft ooit bedacht dat iets maar een bepaalde tijd mag duren. Wij zijn als mens geconditioneerd door allerlei regels en algemeenheden. Als ik iets geleerd heb de laatste jaren dan is dat mijn natuurlijke ritme. Ik kreeg steeds meer kinderen op mijn pad waar ik op af mocht stemmen, die veel tijd nodig hadden om bv indrukken en prikkels een plek te geven. Ook hadden veel kinderen de behoefte om alles goed te doorvoelen en te doorleven. Ze vroegen hun ouders om meer tijd, minder activiteiten en om hun behoeftes wat betreft rust veel meer te respecteren.

Ik heb mijn leven lang ook altijd een enorme behoefte gevoeld om alles in mijn eigen ritme of tempi te doen. Als kind en tot ver in mijn twintiger jaren had ik last van een spastische darm. Sinds ik mijn eigen ritme respecteer heb ik daar bijna nooit geen last meer van. Veel kinderen krijgen lichamelijke klachten als ze in bepaalde situaties niet genoeg tijd krijgen om dingen op hun eigen tempo te doen. Veel volwassenen zoals de ouders hebben dat eigenlijk ook. Maar ze volgen hun eigen tempo en ritme niet omdat ze de buitenwereld hun tempo en ritme laten bepalen. Ze moeten dit en moeten dat en aan alles is een algemeen geaccepteerd etiket geplakt. Alles erbuiten wordt als afwijkend gedrag gezien en daar kun je op worden beoordeeld door je familie, vrienden en de andere mensen in de buitenwereld. Kinderen begrijpen dat nog niet. Kinderen zijn puur en doen nog erg graag wat hun innerlijk aangeeft. Hierdoor ontstaan veel conflicten met kinderen en hun ouders.

Als gevoelig persoon luister ik nu naar mijn eigen ritme. Veel rust en weinig activiteiten achter elkaar. Niet te lange afspraken en veel tijd met mezelf doorbrengen. Vroeg naar bed en even de tijd hebben om op gang te komen. Ook al word ik vroeg wakker dan maak ik het liefste tijd om nog even mijn rituelen te doen zoals een korte meditatie, contact maken met spirit, hulp vragen en vragen stellen, evt voelen waar healing nodig is, een kopje thee. Ik probeer me zo min mogelijk te laten beïnvloeden door mijn buitenwereld. Je eigen ritme respecteren heeft ook te maken met zelfliefde. Goed voor jezelf zorgen en aan de rem trekken waar nodig. Dan voorkom je een burn-out.

Een burn-out is ook vaak een teken dat je lange tijd niet hebt geluisterd naar je natuurlijke tempo en ritme. Je hele systeem slaat dan als het ware op tilt. Prikkels worden niet meer goed gereguleerd, alles komt keihard binnen. Tijd om echt eens even goed naar jezelf te gaan luisteren en te onderzoeken waar je behoefte aan hebt. Vanuit rust en ruimte kan het herstel beginnen. Het lastigste stuk is natuurlijk je eigen ritme en tempo te accepteren. Ik vond mezelf een buitenstaander, enorme muts, zacht ei etc. Gewoon omdat ik heel erg snel moe ben van mijn omgeving. Mijn focus hou ik maar voor zo lang. Nu weet ik dat ik dan even klaar ben met waar ik mee bezig ben. Soms sluit in mij een dagje op om weer op te laden, zodat ik er de volgende dag weer op mijn eigen tempo en binnen mijn eigen ritme tegen aan kan ;-)

Lees meer

Ruimte maken

Ruimte maken

Lees meer

De Nieuwe Generatie kinderen

De Nieuwe Generatie kinderen

Lees meer

Aarden

Aarden

Lees meer

Wat een bijzonder jaar weer

Wat een bijzonder jaar

Lees meer

Ode aan mijn krachtdieren

Ode aan mijn krachtdieren

Lees meer
Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys