De Nieuwe Aarde

De nieuwe aarde

De nieuwe aarde bevindt zich in mijzelf.

Het is de manier hoe ik vanuit mezelf de dingen benader.

Het is een pad dat besloten ligt in mijn ziel.

Aan mij de keuze om er op elk moment naar toe te gaan.

Mijn nieuwe wereld bevindt zich in het nu.

Door het licht en de liefde toe te laten in mezelf vindt er een verschuiving plaats.

Een poort die opengaat, zodat ik zo die nieuwe werkelijkheid in kan stappen.

Zo voelt het voor mij.

De nieuwe wereld is een reflectie van mezelf.

In deze nieuwe wereld is er geen oordeel, geen goed of slecht.

In deze wereld kan ik gewoon mezelf zijn.

Ik kan de dingen op een andere manier bekijken zodat ik mij geen slachtoffer meer voel van dingen die mij ooit zijn aangedaan.

Alles heeft een reden, en het goddelijke in mij wil mij laten groeien.

Ik hoeft de strijd niet aan te gaan met angst.

Ik voel niet dat ik de buitenwereld wil verbeteren of veranderen.

Het pad bevindt zich in mij en hoe ik de dingen waarneem.

Het is gewoon een andere bril, met andere glazen die ik op kan zetten door voor andere glazen te kiezen.

Liefdevolle glazen van compassie.

Als ik de dingen vanuit liefde waarneem ervaar ik liefde in mijn wereld, de wereld om mij heen.

Angst en te kort worden liefde en overvloed.

Ik grijp nooit meer mis in deze werkelijkheid.

Een hogere frequentie van liefde die mij een andere werkelijkheid laat zien met nieuwe mogelijkheden om mijn dromen waar te maken met veel meer bezieling en gemak.

In mijn nieuwe werkelijkheid voel ik mij minder aangesproken, dingen zijn goed zoals ze zijn.

Ik heb daarom niet meer zo’n sterke mening over dingen.

Discussies voelen vaak zo zinloos voor mij.

Ik kan er niets aan doen.

Dat gevoel komt uit mijn tenen.

Tegenslag kan ik op een andere manier benaderen.

Ik kijk door de ogen van compassie.

Dat is ook iets waar ik mij elke dag weer op afstem.

Ik mag volledig achter mij zelf gaan staan.

Daar mag mijn aandacht nu naar toe.

Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl

Lees meer

Moeder Aarde spreekt

Een gesprek met Moeder Aarde

Lees meer

Van hoofd naar hart

Je mag zijn wie je bent, en wezen waar je mag zijn.

Veel mensen zijn bezig met wakker worden, om erachter te komen wie ze werkelijk zijn.

Ascentie, verlichting.

Hierbij wordt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel bij je aangeraakt door meer bewustzijn. Hierdoor schiet je juist weer in jouw hoofd, jouw denken.

Nu jij je meer bewust bent van jezelf moet je ineens van alles. Je blokkades opruimen, door jouw angsten heen gaan, in je grootheid gaan staan, jouw licht gaan verspreiden. Want de rest van de wereld moet immers ook wakker worden en heeft dat licht vooral nu zo hard nodig.

Maar is dit wel zo?

Is dat ook niet gewoon een overtuiging die je zelf in het leven hebt geroepen, door dit proces van meer bewustzijn? Meer bewustzijn hoeft niet te betekenen dat je al meteen volledig vanuit je hart leeft.

Veel wijsheid daalt nu als het ware naar beneden, en jij als wakker wordend mens maakt heel gemakkelijk contact met deze wijsheid, met jouw wijsheid.

Door de toenemende hogere energie stroomt deze wijsheid gemakkelijk door je heen. Het lastige is alleen dat het soms nog niet zo goed kan landen vanuit jouw gevoel. Door deze toenemende mate van wijsheid schiet je juist veel sneller in je denken en het moeten, en dan ben je weer bij het begin aangekomen.

Het moeten groeien, je trilling moeten verhogen en vooral ook hooghouden, je systeem opschonen enzovoort.

Je bent echter vergeten dat wakker worden een natuurlijk proces is wat in gang is gezet. Maar elk proces heeft zijn eigen tijd en ritme. Elk proces mag vooral de tijd hebben. Juist ascentie heeft de ruimte nodig om goed te landen. Het is gewoon een hele nieuwe manier van zijn.

Lief mens en vooral lieve lichtwerker neem vooral rustig de tijd voor je eigen proces en laat je niet te veel wijs maken door alles wat je over ascentie leest. Voel zelf wat het met jou doet, en wat jij nodig hebt tijdens dit proces. Laat alles eens rustig op je afkomen en laat alles eens rustig indalen en bezinken. Geef deze wijsheid een plek door te leven, gewoon te leven en te zijn.  

Ga niet doen wat je hiervoor misschien ook al deed; meegaan met de massa, iemand anders waarheid overnemen. Probeer jezelf juist nu niet gek te laten maken door anderen. Blijf authentiek en sta jezelf toe om alles eens rustig te laten ontvouwen. Volg het ritme van de natuur. Jouw natuur.

Niemand kan namelijk zijn licht laten schijnen zonder eerst de stap vanuit het hoofd naar hart te hebben gemaakt.

Sandra Laureys/De wijsheid van Kryon

Zoek je hulp tijdens jouw ascentie proces? Loop je vast en heb je geen overzicht meer? Bezoek dan eens mijn website, en kijk en voel hoe ik jou verder kan helpen: www.kristalhelderhoren.nl


Lees meer

Ritme

Elk mens heeft een natuurlijk ritme. En als iemand je daarover iets kan leren zijn het wel kinderen. Kinderen houden van hun natuurlijke ritme, en als ze dat niet kunnen aanhouden dan gooien ze met alle liefde hun bibs in de krib. Iemand heeft ooit bedacht dat iets maar een bepaalde tijd mag duren. Wij zijn als mens geconditioneerd door allerlei regels en algemeenheden. Als ik iets geleerd heb de laatste jaren dan is dat mijn natuurlijke ritme. Ik kreeg steeds meer kinderen op mijn pad waar ik op af mocht stemmen, die veel tijd nodig hadden om bv indrukken en prikkels een plek te geven. Ook hadden veel kinderen de behoefte om alles goed te doorvoelen en te doorleven. Ze vroegen hun ouders om meer tijd, minder activiteiten en om hun behoeftes wat betreft rust veel meer te respecteren.

Ik heb mijn leven lang ook altijd een enorme behoefte gevoeld om alles in mijn eigen ritme of tempi te doen. Als kind en tot ver in mijn twintiger jaren had ik last van een spastische darm. Sinds ik mijn eigen ritme respecteer heb ik daar bijna nooit geen last meer van. Veel kinderen krijgen lichamelijke klachten als ze in bepaalde situaties niet genoeg tijd krijgen om dingen op hun eigen tempo te doen. Veel volwassenen zoals de ouders hebben dat eigenlijk ook. Maar ze volgen hun eigen tempo en ritme niet omdat ze de buitenwereld hun tempo en ritme laten bepalen. Ze moeten dit en moeten dat en aan alles is een algemeen geaccepteerd etiket geplakt. Alles erbuiten wordt als afwijkend gedrag gezien en daar kun je op worden beoordeeld door je familie, vrienden en de andere mensen in de buitenwereld. Kinderen begrijpen dat nog niet. Kinderen zijn puur en doen nog erg graag wat hun innerlijk aangeeft. Hierdoor ontstaan veel conflicten met kinderen en hun ouders.

Als gevoelig persoon luister ik nu naar mijn eigen ritme. Veel rust en weinig activiteiten achter elkaar. Niet te lange afspraken en veel tijd met mezelf doorbrengen. Vroeg naar bed en even de tijd hebben om op gang te komen. Ook al word ik vroeg wakker dan maak ik het liefste tijd om nog even mijn rituelen te doen zoals een korte meditatie, contact maken met spirit, hulp vragen en vragen stellen, evt voelen waar healing nodig is, een kopje thee. Ik probeer me zo min mogelijk te laten beïnvloeden door mijn buitenwereld. Je eigen ritme respecteren heeft ook te maken met zelfliefde. Goed voor jezelf zorgen en aan de rem trekken waar nodig. Dan voorkom je een burn-out.

Een burn-out is ook vaak een teken dat je lange tijd niet hebt geluisterd naar je natuurlijke tempo en ritme. Je hele systeem slaat dan als het ware op tilt. Prikkels worden niet meer goed gereguleerd, alles komt keihard binnen. Tijd om echt eens even goed naar jezelf te gaan luisteren en te onderzoeken waar je behoefte aan hebt. Vanuit rust en ruimte kan het herstel beginnen. Het lastigste stuk is natuurlijk je eigen ritme en tempo te accepteren. Ik vond mezelf een buitenstaander, enorme muts, zacht ei etc. Gewoon omdat ik heel erg snel moe ben van mijn omgeving. Mijn focus hou ik maar voor zo lang. Nu weet ik dat ik dan even klaar ben met waar ik mee bezig ben. Soms sluit in mij een dagje op om weer op te laden, zodat ik er de volgende dag weer op mijn eigen tempo en binnen mijn eigen ritme tegen aan kan ;-)

Lees meer

Ruimte maken

Ruimte maken

Lees meer

De Nieuwe Generatie kinderen

De Nieuwe Generatie kinderen

Lees meer

Aarden

Aarden

Lees meer

Wat een bijzonder jaar weer

Wat een bijzonder jaar

Lees meer

Ode aan mijn krachtdieren

Ode aan mijn krachtdieren

Lees meer

Stap uit je comfortzone!

Afgelopen donderdag was het zo ver. Ik had mij opgegeven voor de Presentatie Training van Sara Traint, bij Spiritueel Centrum Noord Straalt. (saratraint.nl) (Noord Straalt)

Omdat ik zelf graag de Workshops Ziels Collage wil geven voor wat grotere groepen mensen, vond ik het nodig om mijn presentatie vaardigheden wat aan te scherpen. Hahaha ik moet er zelf om lachen. Aan te scherpen is niet het juiste woord. Dat is het woord wat mijn ego er graag aan wil geven. De naakte waarheid is dat ik mijn angst om voor een groep überhaupt iets te zeggen wil overwinnen. Als ik namelijk in een groepssituatie beland breekt het angstzweet mij uit. Alleen al mijn naam zeggen en wat ik doe maakt dat ik hartkloppingen krijg, ga zweten, misselijk wordt, geen lucht meer krijg en totaal blokkeer en vergeet wat ik wil zeggen. Dit heeft vast te maken met het feit dat ik vroeger verschrikkelijk gepest ben in en door hele groepen, namelijk mijn hele lagere school. De leraren deden daar graag aan mee. Daarnaast ben ik vaak enorm voor schut gezet in groepsverband. Het er niet mogen zijn gaat nog wat dieper en wordt misschien wat minder aantrekkelijk om allemaal in deze blog te verwerken, maar you get the picture.

De groep was echt heel erg fijn. Stuk voor stuk prachtige, getalenteerde vrouwen die allemaal wat onzeker waren over presenteren. De één wat meer dan de ander. Allemaal vrouwen die zichzelf tegenkomen in de struggle van het leven en dit open en bloot wilde delen met de groep. Heel leerzaam, liefdevol en vooral een veilige basis om je eigen grenzen qua onzekerheid eens te gaan verleggen. Bij de eerste oefening ging het bij mij al mis. Alles wat ik maar hoefde te doen is voor de groep gaan staan en iedereen aan te kijken en te zeggen: Ja, ik ben!

De tranen kwamen letterlijk uit mijn tenen! Want hier ging het echt om. Ik mag er zijn! Met mijn eigen zijn en mijn eigen waarheid zonder bang te zijn dat ik wordt verzwolgen door de groep en vet wordt afgewezen in mijn zijn. Gelukkig was ik niet de enige op wie deze oefening zo'n impact had, dus dat gaf een gevoel van saamhorigheid en erkenning. Een positieve ervaring met een groep wat op zichzelfstaand al heel helend was. De tweede oefening ging al een stuk beter en aan het einde van de dag was ik gewoon een heel verhaal aan het houden over van alles en nog wat. Wat ik heb geleerd is: ga door je angst heen en schaam je vooral niet, iedereen is onzeker en heeft hier 1000 en 1 reden voor, je mag gewoon helemaal jezelf zijn als je voor een groep moet spreken, door je kwetsbaar op te stellen krijg je nog meer verbinding met de groep waarvoor je spreekt. Dus zie je kwetbaarheid niet als een zwakte maar juist als een sterk punt. Ik ben er klaar voor. Natuurlijk zal ik heus nog wel wat onzeker zijn de eerste paar minuten, maar ook dat mag er zijn! Want hey I'am ok!

Nu staat mij echt niets meer in de weg om de Ziels Collage Workshops te gaan geven! Want het doen van Readings op Afstand en Luisterkind afstemmingen is Magic en super mooi om te mogen doen! Maar als afwisseling is het mijn droom om naast Luisterkindwerker ook dus in directe verbinding te komen met dappere moeders, vrouwen, vriendinnen of collegaas die door een simpele creative tool zoals het maken van een Ziels Collage leren dat alle antwoorden ook in jezelf te vinden zijn. En alles wat je maar hoeft te doen is op een dieper laagje contact maken met jezelf. En zo hoop ik nog meer mensen te helpen met hun zoektocht naar licht en liefde in hun leven, zodat ook jij nog meer uit je comfortzone durft te stappen en echt durft te gaan doen waarom je hier bent! Laat geen angst je tegenhouden om je dromen achterna te gaan. Kijk gewoon waar de angst vandaan komt en ga er echt mee aan de slag. Je zal zien dat als je bereid bent je grenzen te verleggen je nog ver kan komen! En met ver bedoel ik eigenlijk gewoon dat je je dromen kan waarmaken. Als ik het kan, kan jij het ook! Stapje voor stapje vooruit. Wil je een Luisterkind afstemming aanvragen of een reading kijk dan even op mijn website: www.kristalhelderhoren.nl of wil je een leuke Ziels Collage workshop met mij doen of mij een Droomstok laten maken? kijk dan even op mijn andere website: www.studiokristal.com Ik wens jou een hele fijne dag vol moed en kracht en magie nauurlijk!

Lees meer
Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys