De weg naar binnen..

Hi lieve allemaal! Gisteren mijn eerste deel Reiki 2 gedaan. Het was echt een heerlijke dag, een warm bad! Zo anders dan mijn Reiki 1. Bij binnenkomst leken de Reiki teacher en ik elkaar te kennen, maar dat was niet in dit leven :-) Ze had ook precies dezelfde kleur Uggs aan die ik ook heb. Echt een kleur die niemand aan wil maar die ik heel mooi vindt. Ze zijn zowieso niet heel populair maar toch blijf ik ze maar heel mooi en fijn vinden. Bij jezelf blijven. Lekker belangrijk zul je denken. Maar juist dit soort synchroniteiten zijn voor mij altijd tekens op mijn pad. Tekens dat ik op de juiste weg ben. De juiste weg voor mijzelf. Ja zo simpel kan het zijn! Er hoeft geen lichtverschijning je een knuffel te geven, er hoeft geen veer op je kussen te liggen, je hoeft geen onverklaarbare stem te horen van iemand die er niet is. Het kan en mag wel, maar het zijn juist de simpele alledaagse dingen die ons de weg wijzen. En als je dat gaat inzien wordt de weg nog leuker en soms zelf nog minder eenzaam en soms met nog meer humor! De Reiki 2 was ook weer een mooi leermoment van bij mezelf blijven. Nadat ik 1,5 jaar geleden Reiki 1 had gedaan en daarnaast vele andere cursussen en opleidingen heb gevolgt duizelde mij het even. Al die meningen, al die ervaringen van andere mensen wel te verstaan. Reiki past niet bij de nieuwe energie, Reiki is passé, je kan beter dit, je kan beter dat. Maar wat wilde ik? Hoe voelde dat voor mij? Wat bracht Reiki mij? Niet de buurvrouw, de goeroe, de yogalerares maar mij? Nou heel veel! Door Reiki merkte ik dat ik veel sneller herstelde van dingen. Pijn in mijn rug, toxoplasmose in mijn oog!, pijn bij mijn kinderen, pijn bij mijn man. Dat waren toch echt mijn ervaringen. Ook heb ik mijn advanced IET diploma gehaald. Ik noem het Reiki met de engelen. Mijn teacher dacht echt zeker te zijn dat als ik dat gehaald had ik nooit meer anders wilde..maar toch op gevoel en waardering vanuit mijzelf toch gisteren het eerste deel van mijn Reiki2 gedaan. En dankbaar dat ik ben. Nu al heeft het alweer zoveel gebracht. Zoveel inzichten en zoveel healing in gang gezet. Het maakt mij blij! Je mag best luisteren naar anderen, maar toch weet niemand zo goed als jij wat goed is voor jou! Ook niet de mensen van wie jij denkt dat ze het beter kunnen weten dan jij! Want dat is gewoon niet zo! Volg je eigen gevoel in dingen. Er is niet iets wat in het algemeen goed is voor iedereen. Keer lekker naar binnen, voel wat voelt goed voor jou? Wat helpt jou vooruit? Waar wordt jij nou blij van? Ook al wordt je buurvrouw daar helemaal niet blij van! Wat ik wel voel en weet dat alles in de kern hetzelfde is. Welke healing methode dan ook. Maar dat er 1000 manieren zijn om in verschillende woorden hetzelfde te zeggen. We zijn allemaal op zoek naar onszelf en iedereen op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo! Het gaat erom dat onze bestemming en oorsprong in de kern hetzelfde is maar dat we dat gaan inzien als we ons eigen pad bewandelen en niet het pad van de buurvrouw, de goeroe, het adviesbureau! VOLG je zelf! En vooral LIKE yourself! In licht en heel veel liefde Sandra Laureys www.kristalhelderhoren.nl

Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys