Make a wish!

Lieve allemaal,

In loop der jaren heb ik zelf gemerkt dat je wensen echt werkelijkheid kunnen worden. Er wordt veel geschreven over manifesteren.

Maar manifesteren wat is dat eigenlijk? Ik spreek graag echt alleen vanuit mijzelf en mijn kennis komt ook echt vanuit mijzelf en mijn eigen ervaringen op dit gebied. Het is geen text uit een cursus of boek. Dingen wensen vanuit je hart zet iets in beweging. Alsof er een zaadje vanuit je hart wordt geplant. Dit zaadje krijgt de kans om te groeien tot een enorme mooie zonnebloem met jouw aandacht, licht en liefde. Zelf heb ik gemerkt dat als ik echt in het hier en nu ben en de wens echt vanuit mijn hart komt dit proces echt in gang wordt gezet. Wensen vanuit je hoofd en dan vanuit heel veel wilskracht ermee verder gaan had bij mij vaak niet het "gewenste" effect. Sterker nog ik werd er moe en gestrest van! Nee als je hart echt een sprongetje maakt bij het idee alleen al dan verliep zo'n proces moeiteloos. Een vleugje vertrouwen werkt als een scheutje water waardoor de groei nog beter tot zijn recht komt. Een wens moet even de ruimte krijgen om te kunnen ontstaan, controle van het proces werkt bij mij altijd enorm tegen. Ook denk ik inmiddels niet meer in de middelen om wensen te laten ontstaan. Je kan en mag natuurlijk overvloed wensen wat veel mensen doen. Maar ik merk zelf dat er dan vragen komen als waarom? Ja even weer terug naar de wens. Waarom wil je geld? Waarom wil je dat er overvloed naar je toe moet komen? Wens dus geen geld of overvloed maar wens de ervaring of het gevoel wat je eruit wilt krijgen, wens de verrijking. Man nou dan gaat het stromen. Benoem het voor jezelf, omschrijf het. Zo kan dat ook met een nieuwe liefde, een huis, een baan. Als je wensen wilt doen met die dingen als thema ga dan voor jezelf na wat je precies wilt. Hoe moet die liefde zijn? Welk gevoel wil jij ervaren bij je nieuwe liefde? Welke fijne eigenschappen wil je dat je nieuwe baan heeft? Meer vrijheid? Een grotere beloning, meer creativiteit? Wat wil je? Hoe moet het nieuwe huis eruit zien? Meer ruimte? Meer licht? Minder lasten? Ga met jezelf om de tafel en stel jezelf vragen. Dan ben je lekker bezig! Man dan kunnen er mooie dingen ontstaan.

Nu komt het lastige, de valkuil. Naast een dosis vertrouwen en het geloven in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden moet je het jezelf ook wel echt gunnen! Je moet het jezelf waard vinden om te mogen ontvangen. Als jij al denkt dat als die ingrediënten die jij eruit wil halen er bij voorbaat al niet inzitten..tja dan wordt het lastig. Be carefull what you wish for. Want dan krijg je precies datgene wat jij denkt dat je waard bent. Dus werken aan je eigenwaarde is ook geen gek idee om eens wat tijd in te steken. Wij creëren onze eigen werkelijkheid. Het klinkt gek maar het is echt waar voor mij. Food for thought! Make a wish! Create the things you wish existed! Wil je meer weten wat ik doe en hoe ik je verder kan helpen voor meer inzicht in jezelf? Bezoek mijn website maar eens : www.kristalhelderhoren of www.studiokristal.com Of bezoek en like mijn facebookpagina Kristalhelderhoren

In een Luisterkindafstemming of reading kan je veel van je wensen kenbaar maken en er komen vaak mooie handvatten uit zodat je stappen kan zetten.


Veel liefs Sandra Laureys.

Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys