Ode aan mijn krachtdieren

Ode aan mijn krachtdieren.

Er is veel over geschreven, leuk om te googlen. Maar ik wil graag altijd mijn eigen woorden geven aan mijn eigen ervaringen. Zo nu dus ook weer ;-)

Als ik terugblik naar mijn ervaringen met krachtdieren was het altijd zo dat ik mij onbewust in een bepaalde periode aangetrokken voelde tot een bepaald dier. Een wolf bijvoorbeeld, fascinerende dieren. De wolf werd en is nog steeds mijn lievelingsdier. Maar af en toe duikt er weer een nieuw dier op in mijn innerlijke en soms uiterlijke wereld. Zoals de aalscholver, de zwarte panter, de walvis, vissen, slangen, spinnen, roodborstje, bizon, eenhoorn, adelaar, draken en nu dus weer een groot zwart paard.

Soms zie ik ze tijdens een meditatie en voel ik ze ook echt, soms verschijnen ze dagenlang in mijn dromen, telkens weer. Soms zie je ze gewoon heel vaak in het echte leven. De aalscholver bijvoorbeeld man die zie ik echt overal. De aalscholver brengt transformatie. Alle betekenissen kun je vinden op internet. Maar je kan ook tijdens een meditatie vragen wat hij/zij voor een boodschap voor je heeft. Het roodborstje betekend voor mij bv de aanwezigheid van God, spirit, the universe die zegt wij zijn bij je. Overal waar ik ga daar is er wel één in de buurt, vooral op speciale momenten. Zoals in de tuin van ons nieuwe huis voor wij het kochten, op reis in Engeland waar ik de vrijheid in mijzelf weer begon in te zien. Je krachtdieren hebben altijd een boodschap en als je erop gaat letten komt die boodschap vanzelf. Als ik bijvoorbeeld weer over slangen droom wat ik al doe sinds mijn pubertijd dan weet ik weer oh er komen wat obstakels aan.

Door je er steeds meer bewust van te worden kun je een band met een krachtdier ontwikkelen. Maar nogmaals Google doet ook al wonderen. Voor mij is het grote zwarte paard nieuw in mijn innerlijke wereld. En ja hoor die staat voor nieuw begin en de weg vrijmaken voor meesterschap vanuit vrijheid. Dan is het natuurlijk niet toevallig dat wij over een week gaan verhuizen naar Wijk aan Zee en dat ik mijn vaste baan heb opgezegd om volledig voor mijn praktijk te gaan. En dat ik mijn meesterschap, datgene wat ik hier op aarde mag gaan doen nog verder aan het ontwikkelen ben en dat de energie daar heel mooi aan het stromen is. Ook heeft het paard te maken met vertrouwen. Iets waar ik precies op dit moment weer mee bezig ben om bij mijzelf te helen oa via familieopstellingen van afgelopen zondag. Dus krachtdieren zijn eigenlijk voor mij boodschappers. Vaak voor een bepaalde periode in je leven. En ze blijven net zo lang bij je als nodig. Net als edelstenen ondersteunen ze jou maar dan weer op hun eigen unieke manier, bewust of onbewust. Let er maar eens op. Je kan het zo nuchter of zweverig zien als je wilt. Een lievelingsdier heb je ook niet voor niks.

Liefs Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl


Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys