Wat een bijzonder jaar weer

Jeetje wat een jaar weer. Er is zo vreselijk veel gebeurd. Ik heb weer zo ontzettend veel mogen leren en zoveel mooie nieuwe mensen ontmoet. Het jaar begon met de verkoop van het huis in Amsterdam. Dat ging super snel. Daarna moesten ik heel veel vertrouwen hebben in het natuurlijke proces van een nieuw huis vinden voor mij en mijn gezin in Wijk aan Zee. Aan de slag met de thema's vertrouwen, actie, loslaten en divine timing. Maar alles liep achteraf gezien weer perfect in elkaar over. Dan kun je precies zien dat als het soms even tegen zat, dit gebeurde voor een hele goede reden. Dus forceren, ongeduld en controle daar heb je gewoon niets aan is de les. Een hartnekkige les, want ongeduldig ben ik best wel. We vonden het perfecte opknap huis met een hele fijne tuin die letterlijk op ons pad kwam op het perfecte moment. Vertrouwen, vertrouwen en vertrouwen dus. Natuurlijk zat niet alles mee en was er heus ook tegenslag maar omdat we geen echte planning of deadline hadden konden we gemakkelijk met alles omgaan eigenlijk zodat de stress minimaal was. Ons streven was wel net voor de Kerst erin en ook moesten wij eind 2018 van de camping af zijn, want dan werd het water afgesloten. Maar goed dachten wij dat zien we dan wel weer. De camping was ook weer zo'n dankbare samenkomst van omstandigheden. Vooraf hadden we plannen gemaakt, een caravan in de tuin dat is wat we voor ogen hadden. Maar mijn verlangen was wel rust, ruimte, geen bomen die ommoesten om de caravan de tuin in te krijgen, wasgelegenheid. En dan gaat Universe toch aan de slag, en komt uiteindelijk als je loslaat met een veel beter idee. Twee dagen voor de caravan gebracht zou worden en wij erachter kwamen dat in de tuin camperen verre van ideaal was, kwam de buurman van de camping naast ons huis met de perfecte oplossing, we mochten daar wonen tm december. Best bijzonder want deze camping is van de Oddfellows een hele besloten "gemeenschap" die zeker niet dol is op buitenstaanders. Maar het ontvangst was vriendelijk en warm. Het deed wel een beroep op ons aanpassingsvermogen en we kwamen erachter dat vrijheid wel heel belangrijk is voor ons gezin. Het houden aan regels was zeker een uitdaging. Ik kon daar wassen, we konden er douchen in het badhuis en we hadden rust en ruimte. We konden er alleen maar heel dankbaar voor zijn. Universe had alles weer tot in de puntjes geregeld. :-) In juli besloot ik ook nog eens mijn baan in de fotografie/reclame wereld op te zeggen om vol voor mijn Praktijk Kristalhelderhoren te gaan. Het dankbare werk als Luisterkindwerker en het doen van Readings voor mensen was inmiddels mijn passie geworden en matste niet meer met mijn commerciële werk. Ik wilde nu al mijn tijd in mijn praktijk gaan stoppen. Want zo kabbelde het maar een beetje voort. De eerste 2 maanden was het ijzig stil rond mijn praktijk en ik begon te twijfelen of ik wel de juiste beslissing had genomen. Ik werd er spaans benauwd van dat ik geen inkomsten had. Het deed iets met mijn eigenwaarde ook. Maar al gauw kwam ik erachter dat een totale verbouwing en renovatie en het leven met twee tieners en een man in een caravan toch wel wat energie van mij vergde. Er was geen ruimte in mijn hoofd. Er ontstond meer ruimte doordat ik mijzelf weer begon te geven wat ik nodig had en zo begon mijn praktijk weer goed te lopen. De aanvragen stroomden binnen. Kinderen die niet konden slapen, angstig waren of niet lekker in hun vel zaten, kinderen die te verlegen waren om te praten, ouders die inzicht wilde hebben in zichzelf, mensen die graag nog iets wilde horen van hun overleden dierbaren noem maar op. Ik ontving zoveel prachtige dankbare reacties dat mijn vertrouwen een enorme sprong kon maken. Mijn Luisterkindwerkers hart bonkte in mijn borst. Maar omdat veel mensen beleven vragen of ze langs wilden komen begon een opleiding aan mij te trekken. Mediumschap en Trancehealing Therapeut van de Spirituele en Intuïtieve Academie. Het werd wederom een enorm mooie reis waarin veel blokkades werden getransformeerd. Ondertussen 3 delen verder heb ik gisteren mijn proefexamen voor de SNU gehaald (Spirituele Nationale Unie) Een mega uitdaging want de lat voor mezelf vooral ligt erg hoog. Allerlei oude angsten en patronen staken weer de kop op. frustratie, faalangst, niet gezien worden, onrecht, boosheid en je confirmeren het deed iets met mij. Huilen uit mijn tenen. Terwijl ik toch ook aardige woorden en complimenten had gekregen, maar horen kon ik ze niet. De grootste les die ik van deze opleiding heb mogen leren is; wees autentiek, durf jezelf te zijn en kom erachter hoe dingen werken voor jou. Want iedereen is immers anders en iedereen heeft zijn eigen unieke kracht. Het heeft geen zin om na te doen hoe die ander het doet want daarmee ga je ook voorbij aan die kracht. Mijn kracht is bijvoorbeeld mijn Helderweten en mijn Helderhoren. Ik zie wel beelden maar niet altijd even gedetailleerd. Ook komt mijn voelen vaak iets later op gang. Dan moet ik al even op weg zijn. Verder heb ik echt geaccepteerd dat ik mensen tijdens een medium consult niet aankijk omdat mijn lijntje met spirit dan weg gaat. Het haalt mij uit mijn concentratie. Ook heb ik weer een stap mogen maken in vertrouwen, een groots thema dit jaar. Stel je kwetsbaar op, niemand is perfect en hoe ik mij zelf zie, zo zien andere mensen mij helemaal niet. Iedereen draagt een gekleurde bril, inclusief mijzelf en het gaat erom dat je begrijpt welke bril je op hebt als je je bv slecht voelt. Waar komt dat vandaan? Ik kan mijzelf soms echt tekort doen. Ook het streven naar perfectie is nutteloos want spirit geeft precies datgene door wat zo belangrijk is voor die ander om te weten. En daar hoef ik mijzelf niet mee bezig te houden. Hoe meer ik er tussen uitga hoe beter. Maar dat is natuurlijk Mediumschap. Er komt precies datgene door en er mag precies datgene gedaan worden wat op dat moment het beste is voor diegene om te groeien of om te transformeren. En ook hierin heb ik geleerd vertrouwen te hebben. Op afstand gaat dat al een paar jaar goed. Maar om iemand echt voor je te hebben vergt nog meer van dat vertrouwen. Toch ga ik dat doen. Door mijn angst heen. Omdat ik andere mensen ook verder wil helpen met de dingen waar zij tegen aanlopen. Mijn praktijkruimte is klaar, mijn website is aangepast. Medium Coach is erbij gekomen. In December bestaat mijn praktijk precies 2 jaar en kijk eens wat er allemaal is gebeurd. Het kan echt je dromen achterna gaan. En nee het gaat misschien niet zonder slag of stoot. Maar het gaat en ik voel me gelukkiger en dankbaarder dan ooit. (met vallen en opstaan ;-)) xoxo Sandra Laureys  www.kristalhelderhoren.nl

Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys