Moeder Aarde spreekt

Ongeveer een jaar geleden raakte ik in gesprek met Moeder Aarde. Ik begreep wat ze zei omdat dit ook al een tijdje bij mezelf speelde op dat moment. Maar in deze bijzondere, en natuurlijk ook pittige tijd voor veel mensen dacht ik ineens weer terug aan dat gesprek.

Ik las het terug en nu alweer meer dan een jaar later begrijp ik dat het een voorbode was op wat nu gaande is en waarom. Zo zie ik het tenminste. Lees het zelf maar. Mijn afstemming op Moeder Aarde, haar lieve woorden raken mij nu meer dan ooit.

Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl

Luisterkind afstemming op Moeder Aarde

Datum geluisterd: 6-1-2019

Als ik mij op Moeder Aarde afstem ontmoet ik een rustige vriendelijke energie.

Ik voel heel veel liefde en totale acceptatie van alles wat is, en dat gunt ze de mensheid ook.

Ze begrijpt niet waar wij mensen ons nou zo druk om maken. Waarom wij mensen zoveel buiten ons zelf zoeken, terwijl alles in ons al aanwezig is. Waarom willen wij toch altijd maar meer? Er is genoeg op het moment dat je iets nodig hebt, verzamelen, sparen en oppotten is zo overbodig. Als iedereen zich daar nou eens bewust van zou zijn, om alleen datgene te nemen wat je op dit moment nodig hebt. Niet meer en niet minder. Dan zou alles veel meer in balans zijn. Dan kun je het andere weer laten voor diegene die er ook iets van nodig hebben. Het is een zienswijze volgens Moeder Aarde. Een manier van kijken naar de dingen. Een manier van kijken met gevoel. Een natuurlijke orde van de dingen. Maar veel patronen zijn in ons menszijn ingesleten. Het is aan ons om opnieuw te gaan kijken naar alles en alles opnieuw betekenis te gaan geven. Veel meer vanuit liefde, respect en vertrouwen.

Meer leven met elkaar in plaats van tegen elkaar.

Maar angst regeert nog bij veel mensen zegt Moeder Aarde. Toch ziet zij zoveel moois in de mensen van deze aarde. Zij weet dat wij tot veel meer in staat zijn dan we nu laten zien. Zij heeft wel vertrouwen in ons, meer dan wij in onszelf hebben. Ze voedt ons op door ons haar aanwezigheid te laten merken.

Ze probeert onze aandacht te trekken door mooie en minder mooie communicatie. Dit om ons meer bewust te laten worden van onze zienswijze, en dit om ons te attenderen op onze ware natuur en hoe het bedoelt is hoe wij leven. Zodat wij mensen net als Moeder Aarde kunnen groeien en bloeien.

Bij haar geboorte was zij een ruwe diamant. Een diamant die nog een hele ontwikkeling voor zich had. Net als wij had zij alles in zich om zich te ontwikkelen. Net als wij was zij ook toen precies goed zoals ze was. Een prachtige ruwe diamant vol potentie, net als de mensen die hier geboren werden. Ook zij kregen deze mogelijkheden tot groei en bloei mee. Maar omdat de mensen tegenwoordig steeds verder van hun ware natuur zijn komen af te staan, doet haar dit pijn. Ze wil het beste ook voor ons. De connectie met Moeder Aarde is er altijd, maar de mensen voelen deze connectie minder en minder. Gelukkig zijn er ook mensen waarbij het bewustzijn wel steeds meer groeit en die de andere bewoners van de aarde er weer op wijzen wie en wat ze van oorsprong zijn. En dat ze zich alleen maar hoeven over te geven aan hun ware natuur, en aan de natuurlijk cyclus van het leven. Wij denken er veel te veel over na en luisteren niet naar onze ware behoeftes en verlangens.

Het denken haalt ons uit ons natuurlijke ritme en ons denken haalt ons uit balans.

Moeder Aarde geeft aan dat zij het niet is die iets nodig heeft van ons, maar dat de mensen iets nodig hebben wat altijd al in hen aanwezig was en is. Als wij mensen in ons zelf gevonden hebben wat wij nodig hebben, kan de connectie of de verbinding met Moeder Aarde weer hersteld worden. Dan kan de connectie met onszelf hersteld worden, want dat is in wezen hetzelfde. Dan komen de dingen veel meer balans. Het is de collectieve balans, die niet alleen een positief effect heeft op de aarde maar ook voor alle mensen individueel en dus gezamenlijk.

Want wij zijn allen door liefde met elkaar verbonden, en wij zijn allen één.

Een liefdevolle groet van Moeder Aarde.

Geluisterd door: Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl

Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys