Verbinding

Ik ben zo vaak vastgelopen in mijn leven. Vanaf jongst af aan ben ik altijd op zoek geweest naar antwoorden. Sinds ik mij veel bewuster ben van mijzelf, ben ik mijn eigen beste raadgever. Inmiddels weet ik zo goed hoe het leven, mijn innerlijke wijsheid, universe, de bron, mijn hogere zelf, mijn ziel, mijn gidsen, mijn engelen, god of welke naam jij aan deze bron van liefde, licht en wijsheid wilt geven, met mij communiceert.


Als ik met vragen zit over een bepaalde situatie, emotie of patroon, of iets anders waar ik tegen aanloop, vraag ik eerst altijd om inzicht, inspiratie, bevestiging of sturing. Dat doe ik vanuit een moment van rust en ruimte, zodat ik echt goed contact kan maken met mijzelf. Vanuit daar gaat het vaak vanzelf stromen, soms meteen en soms komen de antwoorden later. Het leven vind altijd het juiste moment om met mij te communiceren. Het enige wat ik doe is rust en ruimte blijven maken zodat ik de antwoorden ook daadwerkelijk kan ontvangen. Ik haal de antwoorden nooit uit mijn denken. Ik probeer ook zeker niet te piekeren, want die weg loopt gewoon dood voor mij. De antwoorden worden mij gegeven, ineens weet of voel ik hoe het zit of wat ik kan doen in een bepaalde situatie of aan een bepaald gevoel.


Als ik antwoorden zoek dan richt ik mij in zo'n periode wat minder op de buitenwereld. Gewoon momenten voor mezelf creëren dus. Voor veel mensen is dat even wennen misschien, maar ik heb dat dan echt even nodig. Me-time.

De antwoorden zoeken altijd een weg om bij mij te komen. Als ik niet thuis ben om ze aan te nemen, dan sturen ze iemand anders op pad om ze te bezorgen. Dan krijg ik een telefoontje van een vriend of vriendin met wijs advies, of ik lees een stukje tekst ergens. Het leven is heel inventief en alles is mogelijk.

Synchroniciteit laat mij zien dat ik op de juiste weg ben, en synchroniciteit laat mij weten dat ik gehoord ben. Vaak zie ik dan dubbele getallen. Of komen dingen op magische wijze samen. Het leven vind altijd een manier van synchroniciteit die mij je past. Het leven wil dat het goed met mij gaat, en het leven wil mij hier graag bij helpen, dat vertrouwen heb ik en dat vertrouwen is super belangrijk. Doordat ik de antwoorden verwacht, kunnen ze makkelijker hun weg naar mij vinden, want zo werkt het gewoon. Wat je verwacht dat krijg je op je pad. De Wet van Aantrekking.


In deze tijd zijn er voor veel mensen veel onzekerheden, en in deze tijd wordt je veel geconfronteerd met verandering, emoties en jezelf. Ook ontstaan er juist nu veel vragen, zoals ben ik op de juiste weg?, wil ik deze baan nog wel? welke stappen mag ik zetten om mij vrijer te voelen? waarom kom ik toch elke keer weer in dezelfde situatie? en waarom trek ik telkens dezelfde soort relaties aan? Zoveel vragen spelen juist nu op. Het is een uitnodiging van het leven om op onderzoek uit te gaan, om de verbinding met jezelf te verbeteren, om jezelf op een diepere laag te leren kennen en om de dingen minder vanuit wilskracht te hoeven doen en meer vanuit flow, wind mee heuvel af.


Het mooie is dat iedereen zich met zichzelf kan leren verbinden, en het mooie is dat het leven voor iedereen klaar wil staan met antwoorden. Sterker nog het staat te trappelen om jou van antwoorden en inzichten te voorzien. Het leven staat te popelen om voor jou alles magisch samen te brengen, om deuren te openen. Er zijn echt geen uitzonderingen. We hoeven het allemaal niet alleen te doen. We mogen het in deze tijd meer gaan doen vanuit verbondenheid, de verbinding met jezelf, is de verbinding met het leven.

Heb jij hulp nodig om de antwoorden die voor jouw bestemd zijn te ontvangen, omdat je de rust en ruimte er niet voor hebt. Heb jij hulp nodig om beter de connectie met jezelf te leren maken zodat jij de antwoorden zelf kan leren ontvangen. Kijk dan eens op mijn website hoe ik jou of jouw gezin verder kan helpen.

Hartengroet,

Sandra Laureys, www.kristalhelderhoren.nl  

Sandra Laureys


Welkom op mijn blog, ik hoop je hier te inspireren en inzicht te geven.

Liefs,

💛

Sandra Laureys