Intuïtief Coaching Consult (telefonisch)


Heb jij even behoefte aan een goed gesprek, inzicht of bevestiging en een luisterend oor? Heb je geen zin in meerdere sessies therapie? Wil jij een intake skippen en meteen de diepte in gaan of niet? Dan is dit misschien iets voor jou. Je leest dit namelijk niet voor niets ;-)

Je staat bewust in het leven en toch loop je vast. Misschien ben je zelf heel intuïtief en gevoelig maar mis je nu net even het overzicht om daar iets mee te doen. Je bent heel erg zoekende en kan wel wat hulp en verheldering gebruiken bij bepaalde gevoelens, tijdens een bepaald proces of in een bepaalde situatie. Dan is het fijn om de dingen net even vanuit een ander perspektief te zien, en er meteen mee aan de slag te gaan. Een Intuïtief Coaching Consult kan jou net dat inzicht of bevestiging geven dat nodig was om weer verder te komen.

Een mooi inzicht of bevestiging geven jou misschien net dat zetje om de energie weer positief in gang te zetten.

Een telefonisch Intuïtief Coaching Consult is elke keer weer anders. We gaan we gewoon een normaal gesprek in waarin jij kwijt kan waar je tegen aanloopt en vanuit daar gaan we verder. Ik zet mijn natuurlijke lijntje met de Spirituele Wereld in om op een andere manier te kijken wat er speelt. De wijsheid loopt als het ware door het gesprek heen, en er vallen vaak al snel kwartjes bij jou. Het is een mooie samenwerking tussen jou, mij en Spirit. Ik doe niet aan toekomstvoorspellen. Vragen zoals ontmoet ik mijn ware liefde, wanneer krijg ik een andere baan, ga ik nog verhuizen etc... passen niet bij dit consult.

We gaan mee met de flow van dat moment.

Ik vertrouw erop dat we precies datgene aanraken en bespreken wat prioriteit heeft om weer een stap verder te komen.

Ik zie mijzelf als coach en vertaler van de energie die voor jou door mag komen vanuit spirit. Ook zet ik mijn luisterend oor en eigenwijsheid graag voor jou in.

Zit je in een rouwproces of heeft het thema daarmee te maken en mocht en mocht je direct een boodschap willen ontvangen van een overleden dierbare of overleden kindje, vraag dan een Luisterkind Levensbrug afstemming bij mij aan:  /luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug) of bezoek mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl

Ik werk vanuit licht en liefdeTelefonisch Coachings Consult:

1/2 uur: kosten 45,- ( incl.btw)

1 uur: kosten 75,- ( incl.btw)


Vraag nu een consult aan:

kristalhelderhoren@gmail.com


Ik werk vanuit licht en liefde.