Intuïtief Coaching Consult

Je staat bewust in het leven en toch loop je vast. Misschien ben je zelf heel intuïtief en gevoelig maar mis je nu net even het overzicht om weer verder te komen. Je bent heel erg zoekende en kan wel wat hulp en verheldering gebruiken tijdens een bepaald proces, maar je weet niet waar je mag beginnen. Dan is het fijn om de dingen net even vanuit een ander perspektief te zien, en er meteen mee aan de slag te gaan. Een Intuïtief Coaching Consult kan jou een zetje geven in jouw spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt jou om meer in je kracht te komen en om erachter te komen wie of wat jij werkelijk bent.

Je wilt bepaalde patronen veranderen en hebt daar wat hulp bij nodig. Je wilt inzicht in je gedrag of in een situatie binnen bv je gezin of familie en je wilt daar een positieve stap vooruit in maken. Of je wilt de oorsprong weten van bepaalde gevoelens, onverwerkte emoties, angsten, beperkende overtuigingen, controle of herhalend gedrag. Vaak genoeg hebben we een blinde vlek en hierdoor blijven we maar in cirkels ronddraaien. Hierdoor blijf je telkens weer dezelfde dingen aantrekken in je leven. Een Intuïtief Coaching Consult kan je helpen om uit die visieuze cirkel te stappen. Dat doen we samen. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie om jou verder te helpen met inzicht in wat er speelt.

Een mooi inzicht, heling of bevestiging geven jou misschien net dat zetje om de energie weer positief in gang te zetten.

Een 1 op 1 sessie met mij als Intuïtief Coach is een combinatie van reading, healing en coaching. We bespreken waar je inzicht in wilt krijgen of waarvoor je komt. Ik geloof erin dat je mij niet voor niets gevonden of uitgekozen hebt om jou verder te helpen.

Een Intuïtief Coaching Consult is elke keer weer anders. We gaan mee met de flow van dat moment. Ik vertrouw erop dat we precies datgene aanraken en bespreken wat prioriteit heeft om weer een stap verder te komen.

Het liefst laat ik jou alles zelf ervaren via jouw innerlijke wijsheid. Ik help ik jou om via de energie beter contact te krijgen met jezelf, zodat jij kan ervaren wat het is om de antwoorden in jezelf te vinden. De energie neemt je vaak zelf bij de hand, en ik fungeer al tussen persoon om je te begeleiden. Het kan zijn dat de oorsprong van een bepaald probleem uit een vorig leven komt. Dan gaan we daarmee aan de slag.

Ik zie mijzelf als een vertaler van de energie die voor jou door mag komen vanuit spirit. Het komt wel eens voor dat een overleden dierbare een boodschap heeft voor jou. Maar dat kan ik niet sturen tijdens een consult. Mocht je direct een boodschap willen ontvangen van een overleden dierbare of overleden kindje, vraag dan een Luisterkind Levensbrug afstemming bij mij aan:  /luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug) of bezoek mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl

Een Intuïtief Coaching Consult kan energetisch veel in gang zetten. Soms is er daarna wel even tijd nodig om alles een plekje te geven. Na een sessie kun je hier in Wijk aan Zee nog een hele fijne wandeling maken aan het strand of in het bos, om alles even rustig te laten landen voor je weer de dingen van alle dag op gaat pakken.

Ik werk vanuit licht en liefdeEen 1 op 1 sessie met mij als Intuïtief Coach duurt ongeveer

1-1,5 uur.

De kosten zijn 75,- ( incl.btw)

De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Wijk aan Zee. Na een sessie kun je nog heerlijk even uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee om alles een plekje te geven. Je kijkt na de sessie of je het nodig vindt om nog een keer te komen of niet. Eén sessie kan al veel inzicht geven en heeft vaak even de tijd nodig om te landen.

Ik werk vanuit licht en liefde.