De Luisterkind Methode

De Luisterkindmethode is een hele mooie en liefdevolle methode om via een dieper laagje antwoorden en inzicht te krijgen in je kind of in jezelf als ouder. Dat gebeurt via Afstemming in de energie. Ondanks de naam is De Luisterkind Methode niet alleen voor kinderen, maar omdat deze methode op afstand gaat, is het vooral ook een heel kindvriendelijke methode die kinderen niet belast. Eén afstemming is vaak al voldoende om inzicht en handvatten aangereikt te krijgen. Hiermee kun je als ouder gerichter hulp zoeken als dat nodig is.

Ik als luisterkindwerker luister naar wat jij of je kind over bepaalde dingen zelf te vertellen hebt. Wat er beter kan in de opvoeding of op school. Wat jij of je kind nodig hebt om stappen naar verbetering te gaan zetten. Waarom er uitdagingen spelen en waar de groeimogelijkheden liggen. Elk kind is weer anders en heeft weer een heel andere aanpak nodig. Een luisterkind afstemming geeft dus inzichten die uniek en specifiek zijn voor jou zelf of je kind.

Ik luister met mijn innerlijke horen. Soms laten kinderen mij liever beelden zien of laten ze mij dingen weten of voelen. Eigenlijk gebruik ik alle zintuigen die jij ook hebt. Ieder mens heeft het in zich om op deze manier contact te maken. Maar veel mensen zijn het niet gewend, zijn hierin niet getraind of bekend.

Met dat innerlijke deel van jou of jouw kind maak ik vanuit liefde verbinding.

Doordat je gehoord wordt is er vaak al een positieve verandering in gang gezet. Soms loop jij of je kind tegen dingen aan in je leven die eigenlijk hun oorsprong hebben in een vorig leven. Die dingen kunnen dan gekeerd en gehealed worden tijdens een luisterkind afstemming. Labeltjes zoals autisme, adhd, hsp, hoogsensitiviteit, add, pdd-nos, hoogbegaafdheid laten we weg om zo open mogelijk het "gesprek" aan te gaan. De puzzel valt daarna vanzelf en er komt naar boven wat er speelt, of hoe een kind iets ervaart en of waar een kind vindt dat het anders en beter kan.

Een Luisterkind afstemming is niet alleen voor kinderen. Het kan jou als ouders ook helpen om inzicht te krijgen in je eigen gedrag of in bepaalde patronen die spelen. Kinderen zijn mega gevoelig en pikken vaak van alles op dat bij de ouders speelt. Hierdoor kan ook bepaald gedrag bij een kind ontstaan.

Soms komt het voor dat er entiteiten of andere vormen van energie bij jou of je kind aanwezig zijn. Daar kan ik als luisterkindwerker tijdens een afstemming mee in gesprek gaan, en kijken waarom deze energie bij jou of je kind aanwezig is. Vaak hebben entiteiten een boodschap en zijn ze om een bepaalde reden in je energieveld of aura. Dit kan wel de oorzaak zijn van bepaalde gedragsproblemen, bepaald gedrag of heftige emoties. Samen brengen we deze energieën dan naar het licht of ontstaat er spontaan een stukje healing, zodat je je weg weer een stukje vrijer kan bewandelen.

Een luisterkind afstemming biedt inzichten en handvatten. Je moet er wel mee aan de slag voor jezelf of als ouder. Het kan best even confronterend zijn. Maar alles is voor een hoger doel. Een lichter leven met meer liefde, bewustzijn en inzicht!

Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden. Voor ouders die wel wat hulp kunnen gebruiken bij opvoeden. Voor mensen die niet meer in staat zijn om hun stem fysiek te laten horen. Mensen die geestelijk of lichamelijk gehandicapt zijn, mensen met Altzheimer of Dementie, mensen in een Coma of overleden mensen. Hierover meer bij Luisterkindafstemming Levensbrug in het menu.

Ik kan me ook afstemmen op je kindje in je buik als je die alvast wat beter wilt leren kennen en bijv. wil weten wat jullie hem of haar als ouder te bieden hebben. Of als je juist een Kinderwens hebt en het lukt maar niet om zwanger te worden. Vanuit de energie kan ik dan vragen stellen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Jij kan dan aangeven, vanuit een dieper laagje, wat er nodig is om bepaalde blokkades op te lossen zodat de energie weer gaat stromen. Kijk eens in het menu bij Luisterkind Afstemming Kinderwens.

Wil je nog meer weten over de Luisterkindmethode of wil je zelf de opleiding tot Luisterkindwerker gaan doen? Check dan even de website van Diana Van Beaumont, www.dianavanbeaumont.nl

De opleiding Luisterkind die ik gevolgt heb bij Diana van Beaumont is door het CRKBO erkend.

Een Luisterkind afstemming kost 75,-(incl.btw)

Ik ben geen dokter, therapeut of tovenaar. Van te voren stuur ik je de voorwaarden van een Luisterkind Afstemming. Lees deze rustig door dan weet je wat je wel en niet kan en mag verwachten van een Afstemming. Dit om misverstanden te voorkomen.

Alles wat ik nodig heb om een afstemming te kunnen maken is:


een foto waar jij of je kind alleen op staat

volledige naam

leeftijd/geboortedatum

gezinssamenstelling

jouw vragen

    evt wat toelichting bij de vragen.


Zo simpel is het! Alles op afstand en toch verbinding vanuit de energie!

Met de handvatten en inzichten mag je zelf aan de slag!

Ik begin en eindig elke aanvraag zo integer en zuiver mogenlijk.


Wil je een Luisterkind afstemming aanvragen:

kristalhelderhoren@gmail.com