Luisterkind afstemming Familieverbond

Bij een Luisterkind afstemming Familieverbond luister ik via de energie naar jullie als gezin. Het is wel zo dat jullie bij elkaar moeten wonen in één huis. Dus als er al kinderen uit huis wonen dan is deze afstemming niet geschikt helaas. De kinderen mogen ook om de week, in een weekend of twee weken in huis wonen, zoals vaak bij een scheiding. Onder één gezin versta ik ook mensen zonder kinderen, wel of niet getrouwd. Ook kunnen de inwonende huisdieren meegenomen worden in een Afstemming Familieverbond.

Wil je meer een soort relatie therapie, waarbij beiden mensen in een relatie afzonderlijk van elkaar aan het woord komen en ook de energie van het geheel aan bod komt. Kijk dan eens bij mijn Relatie Readings: /readinghealing/relatie-reading-op-afstand

De belangrijkste reden om een Luisterkind afstemming Familieverbond aan te vragen is: Waarom zijn jullie als gezin bij elkaar?. Dus waarin ondersteunen jullie elkaar? Wat zijn de valkuilen, en waar mogen jullie als gezin aan werken?.

Ik luister naar het gezin als geheel. Het is dus geen Familie opstellingen. Ik pik de energie op van iedereen binnen het geheel. Soms wordt er een gezinslid met een bepaalde behoefte uitgelicht en soms komen de verhoudingen onderling naar boven.

Ook pleegkinderen of andere huisgenoten kunnen in deze afstemming worden meegenomen zoals inwonende opa's en oma's bv.

Vragen voor een Luisterkind afstemming FamilieVerbond kunnen zijn:

- Waarom zijn wij als gezin bij elkaar, wat mogen we van elkaar leren?

- Het loopt niet zo lekker binnen ons gezin, wat kunnen we hier aan doen?

- Ons gezin is in twee kampen verdeeld, mijn man met onze oudste dochter, en ik met mijn zoon, waarom is dit zo?

- We lijken met ons gezin zo anders dan andere gezinnen, hoe kunnen wij ons beter verbinden met de maatschappij? Of is dit helemaal niet nodig?

Na een Luisterkind Afstemming Familie Verbond is de gezinsdynamiek duidelijker. Er kunnen nu afzonderlijke stukken of vragen van elk familielid beantwoord en uitgewerkt worden in een normale Luisterkind afstemming. Er komt dan individueel inzicht en handvatten van elk gezinslid los van elkaar, zodat daar aan gewerkt kan worden.

Een mooie stap om de energie, binnen een gezin, weer in gang te zetten zodat er meer harmonie kan komen.

Vraag ook eens een Bijenwas Familietekening bij mij aan:/bijenwastekening/familie-tekening

Ik werk vanuit Licht en Liefde,

Sandra LaureysVoor een Luisterkind Afstemming heb nodig:


Een foto waar jullie samen op staan.

Voor-en achternamen.

Geboortedata.

De gezinssamenstelling.

De vragen/thema.

Verder nog wat toelichting of achtergrondinformatie over de situatie en hulpvragen zodat ik telepatisch een fijn en doelgericht gesprek kan voeren met jullie als gezin!

Een luisterkindafstemming kost nu 75,- (incl.btw)

Met een Luisterkind afstemming ben ik meestal 2,5 uur bezig.

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de luisterkindafstemming na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Stuur mij een mail voor meer informatie