Luisterkind afstemming kinderen

Als ouders wil je graag weten wat er in je kind omgaat, en waar bepaald gedrag vandaan kom. Je wil je kind beter leren kennen, beter leren begrijpen en jullie band nog verder versterken. Je wil als ouder weten hoe jij kan bijdragen aan het welzijn van je kind, en wat hij of zij van jou nodig heeft.

Soms zoek je hulp bij het opvoeden van je gevoelige, hoogsensitieve, of nieuwetijdskind omdat jullie tegen bepaalde uitdagingen of problemen aanlopen. Dan kan een Luisterkind afstemming veel inzicht en duidelijkheid geven. Met dit inzicht kun je dan samen aan de slag of gerichter hulp zoeken. Inzicht, handvatten en bevestiging geven jullie als ouders meer kracht en zelfvertrouwen om bij jezelf te blijven in een bepaald proces met je kind.

Alles wat ik doe als Luisterkindewerker is op hoogsensitief niveau luisteren bij problemen met bv slapen, eten, zindelijkheid, angst, gevoeligheid voor prikkels, boosheid, verlegenheid noem maar op.

Elk kind is anders, en elk kind heeft weer iets anders nodig van zijn omgeving. In een Luisterkindafstemming kan hij of zij aangeven wat er scheelt, wat er beter kan en wat zijn of haar ouders kunnen doen om te helpen. Er komt dieper inzicht en vaak ook praktische en bruikbare handvatten vanuit het kind zelf. Het is heel fijn voor een kind om gehoord te worden. Dit alleen brengt vaak rust en zet de energie weer in gang, zodat er openingen kunnen ontstaan om samen weer een stap verder te komen.

Sommige kinderen slapen slecht en worden telkens angstig wakker. Ze zijn bang op hun kamer en zien, horen of voelen soms andere vormen van energie. Dit kunnen overleden dierbaren zij of hun gidsen. Maar het kunnen ook ongenode gasten zijn die hun weg naar het licht niet kunnen vinden. Meestal hebben deze energieën een boodschap voor het kind of het gezin en zijn ze er niet zo maar. Tijdens een afstemming gaan we het gesprek aan met deze energie en kan het kind aangeven wat er kan en mag gebeuren zodat er meer rust ontstaat in een bepaalde ruimte of bij het kind.

Ook werk ik veel met nieuwetijds- en of sterrekinderen. Kinderen die heel erg moeten wennen aan het leven hier op aarde. Het is dan heel fijn om hun verhaal kwijt te kunnen vanuit een diepere laag zodat ze beter begrepen worden door hun ouders en hun omgeving. Vaak willen deze kinderen samen met mij vanuit zichzelf al dingen healen, zodat bepaalde dingen hun minder in de weg zitten. Deze kinderen bezitten vaak een enorme hoeveelheid licht, liefde en wijsheid maar vinden het nog lastig om dit praktisch om te zetten. Ze komen ons vaak dingen leren en zijn bv op school heel snel verveeld. Voor ouders een hele uitdaging om deze kinderen goed te begeleiden.

Door een Luisterkind afstemming voelen deze kinderen zich gehoord, kunnen een betere start maken hier op aarde, en krijgen de ouders de kans om hun kind beter te leren kennen.

Bij deze methode geeft je kind zelf de antwoorden en handvatten vanuit een dieper laagje, in de energie. Ik maak contact met je innerlijke wijsheid die ieder mens heeft. Het gesprek vindt plaats op een onbewust niveau. Vaak herkennen kinderen zich niet bewust in wat er wordt verteld, maar is dit wel datgene wat er op dieper niveau speelt. Soms kunnen er dingen gekeerd worden vanuit vorige levens die kinderen in dit leven nog steeds in de weg staan. Soms mogen er dingen gehealed worden, kinderen geven dit zelf aan op zielsniveau. Soms worden er andere vormen van energie of entiteiten naar het licht gebracht die om een speciale reden bij kinderen zijn waardoor kinderen zich niet prettig kunnen voelen en hen zelfs belemmeren.

Na een afstemming is vaak een begin gemaakt om de energie weer in beweging te krijgen zodat er weer ruimte kan ontstaan om positieve veranderingen in gang te zetten en kunnen ouders aan de slag met handvatten en inzichten.

Alles gaat op afstand en dat is heel kindvriendelijk!


Doordat ik op afstand verbinding met jou of je kind kan maken zijn er veel bijkomende voordelen:

 • Geen reiskosten

 • Je kind blijft gewoon in zijn vertrouwde omgeving

 • Geen ongemakkelijke intake gesprekken

 • Eén afstemming is vaak al voldoende om inzicht te krijgen

 • Het gesprek is niet aan tijd gebonden


Een luisterkind afstemming is geschikt voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Maar vanaf 10 jaar is er toestemming van het kind zelf nodig.

Ik gebruik mijn innerlijke horen, weten, voelen en zien om alles mooi te vertalen. De afstemming wordt mooi verwoord in een Worddocument.

Ons contact gaat via de mail. Ik kan mij ook afstemmen op een kindje dat nog in de buik zit. Heel bijzonder om je kindje via een Luisterkind afstemming alvast een beetje te leren kennen. Ook kan ik contact maken met kinderen die in coma liggen of overleden zijn. Meer informatie over deze speciale afstemming kun je hier vinden:/luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug


Vragen voor een luisterkindafstemming kunnen zijn:

 • Mijn dochter wordt iedere nacht wakker en is dan volledig in paniek. Wat is hier de reden van?

 • Welke dingen vindt mijn zoontje niet prettig en hoe kunnen wij hem hierin helpen?

 • Ik begrijp mijn zoon niet en dat maakt mij als moeder verdrietig, kun jij eens naar hem luisteren?

 • Wat heeft mijn dochter van mij als vader of moeder nodig?

 • Waarom is mijn kind vaak heel boos? vermoeid? rusteloos? Hoe kunnen we hem/haar hiermee helpen?

 • Waarom is mijn kind angstig voor.....en wat heeft hij/zij nodig om deze angst te overwinnen?

 • Is het kinderdagverblijf of de school waar mijn dochter zit wel de juiste plek voor haar?

 • Mijn zoontje eet al een aantal weken heel slecht, waardoor komt dit?

 • Mijn dochter is heel gevoelig, hoe kunnen wij hier mee omgaan? Wat heeft ze van ons nodig?

 • Mijn dochter is paranormaal begaafd wat heeft ze van ons nodig als ouders om haar te begeleiden?

 • Mijn zoon lijkt zo in zijn eigen wereld te zitten, hoe kunnen wij hem bereiken?


Voor een Luisterkind Afstemming heb nodig:


Een foto van je kind waar hij of zij alleen op staat.

Voor-en achternaam.

Geboortedatum.

De gezinssamenstelling.

Jouw vragen.

Verder nog wat toelichting of achtergrondinformatie over de situatie en hulpvragen zodat ik telepatisch een fijn en doelgericht gesprek kan voeren met jouw kind!

Een luisterkindafstemming kost 75,- (incl.btw)

Met een Luisterkind afstemming ben ik meestal 2,5 uur bezig.

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de Luisterkind Afstemming na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Stuur mij een mail voor meer informatie