Luisterkind afstemming Kinderwens

Deze Luisterkindmethode is speciaal voor mensen met een kinderwens. Vrouwen die heel graag zwanger willen worden, maar waarbij een zwangerschap uitblijft. Stellen die dolgraag ouders willen worden maar waarbij het om onverklaarbare redenen maar niet wil lukken om een kindje te krijgen.

Het kan zijn dat het niet lukt om zwanger te worden door een lichamelijke reden. Soms blijft een zwangerschap niet, en zijn er miskramen. Het kan zijn dat je niet weet of je wel een IVF traject in wil gaan. Er zijn vrouwen die ooit een abortus hebben gehad en daar nu vragen over hebben, of zich daar nog schuldig over voelen. Dan kan een Luisterkind Afstemming Kinderwens inzicht geven.

Het kan ook zijn dat het niet lukt om een partner aan te trekken met wie je graag kinderen zou willen.

Of je bent er niet helemaal zeker van dat je eigenlijk wel vader of moeder wilt worden. Soms heeft één van beiden partners zijn twijfels over het ouderschap, en wil diep in zijn of haar hart helemaal geen papa of mama worden. Daarop kan de energie blokkeren en een evt zwangerschap in de weg staan.

Al deze vragen en onderwerpen zijn heel geschikt voor een Luisterkind afstemming Kinderwens.

Een Luisterkindafstemming Kinderwens kan meer ruimte geven voor verwerking of loslaten. Dan kan de blokkade die jij of je partner zelf in stand houdt worden opgelost doordat er beweging komt in de energie. Dan ontstaat er ruimte, ruimte die nodig was voor het zieltje om te komen.

Er worden geen voorspellingen gedaan of er kindjes komen in de toekomst. Er kan wel meer duidelijkheid komen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. En wat er nodig is om meer ruimte te creëren.

Ik werk vanuit licht en liefde.Voor een Luisterkind Afstemming heb nodig:


Een foto van jou waar jij/jullie alleen op staan.

Voor-en achternaam.

Geboortedatum.

Jouw gezinssamenstelling.

Jouw vragen.

Verder nog wat toelichting of achtergrondinformatie over de situatie en hulpvragen zodat ik telepatisch een fijn en doelgericht gesprek kan voeren met jou!

Een luisterkindafstemming kost nu 75,- (incl.btw)

Met een Luisterkind afstemming ben ik meestal 2,5 uur bezig.

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de luisterkindafstemming na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Stuur mij een mail voor meer informatie