Luisterkind afstemming Levensbrug

Levensbrug is een bijzonder vorm van een Luisterkindafstemming.

Soms is afscheid nemen van een overleden dierbare, overleden kindje of miskraam heel erg lastig. Je zit nog met veel vragen en je wil graag weten of diegene nog om je heen is en goed is aangekomen op zijn of haar bestemming. Een Luisterkindafstemming Levensbrug kan helpen om dingen een beter plekje te geven. Het kan je helpen in de rouwverwerking.

Het helpt je, om weer een stapje te zetten in je rouwproces.

Een Luisterkind afstemming Levensbrug laat mensen (zielen) aan het woord, die zelf niet meer in staat zijn om fysiek te praten. Dat kan omdat ze overleden zijn, maar dat kan ook omdat ze een geestelijke of lichamelijke beperking hebben, en hierdoor niet meer kunnen praten. Het kan zijn doordat ze in coma liggen. Ook kan het zijn dat ze een ziekte zoals Dementie hebben of Alzheimer en hierdoor zich niet meer goed fysiek kunnen uitdrukken.

Op deze manier kunnen zij je dan toch laten weten wat ze bv nodig hebben of waar ze tegen aanlopen of hoe ze graag verbetering willen zien. Of je gewoon laten weten hoe ze zich voelen. Jij bent dan in de mogelijkheid om vragen aan hen te stellen en zo toch weer een stukje verbinding te vinden.

Het kan zijn dat mensen die overleden zijn nog een mooie boodschap voor jou hebben. Soms willen ze jou laten weten hoe het met hen gaat, en wat ze belangrijk vonden in het aardse leven. Het kan jou dan een mooie bevestiging geven dat diegene nog om jou heen is. Ook kun je bepaalde vragen die je hebt, en je nog veel bezighouden, stellen. Ik stel die vragen als medium aan jou overleden dierbare.

Een Luisterkindafstemming Levensbrug kan je helpen om dingen mooi af te sluiten, dingen los te laten en weer verder te gaan op je pad. De overleden persoon kan ook de nieuw verworven inzichten die hij of zij heeft gekregen, juist doordat hij is overleden met jou delen. Hoe mooi is dat?

Soms hebben mensen zelf gekozen om hun leven te beïndigen en blijven de familieleden achter met veel vragen. Een Levensbrug afstemming kan dan helpen om vragen te beantwoorden en om dingen los te laten. Het is voor mij echt een voorrecht om ook deze mensen een stem te geven. Ik voel vaak ook dat deze mensen graag aan het woord willen om rust te brengen bij achtergebleven nabestaanden.

Het kan je helpen om dingen te verwerken en weer een plekje te geven zodat je weer verder kunt met de wetenschap dat je gesteund wordt ook al is iemand fysiek niet meer om je heen. Gewoon weer verder kunnen met de nieuw verworven inzichten.

Een Luisterkind afstemming Levensbrug doe ik gewoon op afstand. Ik werk met een foto, naam en geboorte en sterf datum. De nadruk ligt niet in het bewijzen van details maar juist in een zielsgesprek vol vertrouwen en vanuit vertrouwen. Er komt door wat werkelijk van belang is op dit moment en wat diegene jou wil laten weten. Dat hoeft niet perse het antwoord te zijn wat jij als aanvrager verwacht. Het is een hele bijzondere manier om inzicht te delen en om op bepaalde situaties een licht te laten schijnen waarmee je weer verder kan op je pad.

Overleden mensen communiceren met mij via mijn weten, mijn horen, mijn zien, mijn voelen. In de energie stel ik ze de vragen die jij hebt en laat ik ze aan het woord. Dit alles vertaal ik in een mooi en liefdevol Worddocument en mail ik naar jou zodat jij hier weer verder mee kan.

Ik noem het miracle work, wonderen!

Ik werk vanuit licht en liefde.

Vraag ook eens een Bijenwas Hemeltekening bij mij aan: /bijenwastekening/hemel-tekeningVoor een Luisterkind Afstemming Levensbrug heb nodig:


Een foto van jou waar jouw dierbare alleen op staat.

Voor-en achternaam.

Geboortedatum.

Datum van heen gaan.

Gezinssamenstelling.

Jouw vragen.

Verder nog wat toelichting of achtergrondinformatie over de situatie en hulpvragen zodat ik telepatisch een fijn en doelgericht gesprek kan voeren met jouw overleden dierbare!

Een Luisterkindafstemming Levensbrug kost 50,- (incl.btw)

Met deze vorm van een Luisterkind afstemming ben ik meestal 1,5 uur bezig.

Een Luisterkindafstemming Levensbrug is altijd korter dan een gewone Luisterkindasftemming.

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de Luisterkind Afstemming Levensbrug na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Mijn doel is niet het bewijzen maar alleen liefdevol contact in vol vertrouwen. Tijden en data en oorzaak overlijden, voorspellingen ziektebed etc.. behandel ik niet.

Stuur mij een mail voor meer informatie