MEDIUM COACH
CONSULT

Je staat bewust in het leven en toch loop je vast. Misschien ben je zelf heel intuïtief maar mis je nu net even het overzicht om weer verder te komen. Je bent heel erg zoekende en kan wel wat hulp en verheldering gebruiken tijdens een bepaald proces, maar je weet niet waar je mag beginnen. Dan is het fijn om de dingen net even vanuit een ander perspektief te zien, en er meteen mee aan de slag te gaan.

Je wilt bepaalde patronen veranderen en hebt daar wat hulp bij nodig. Je wilt inzicht in je gedrag of in een situatie binnen bv je gezin of familie en je wilt daar een positieve stap vooruit in maken. Of je wilt de oorsprong weten van bepaalde gevoelens, onverwerkte emoties, angsten, beperkende overtuigingen, controle of herhalend gedrag. Vaak genoeg hebben we een blinde vlek en hierdoor blijven we maar in cirkels ronddraaien. Hierdoor blijf je telkens weer dezelfde dingen aantrekken in je leven. Een Medium Coach Consult kan je helpen om uit die visieuze cirkel te stappen. Dat doen we samen. We werken met spirit en jouw innerlijke wijsheid.

Een mooi inzicht, heling of bevestiging geven jou misschien net dat zetje om de energie weer positief in gang te zetten.

Een 1 op 1 sessie met mij als Medium Coach is een combinatie van reading, healing en coaching. We bespreken waar je inzicht in wilt krijgen of waarvoor je komt. Ik geloof erin dat je mij niet voor niets gevonden of uitgekozen hebt om jou verder te helpen. Alles wat ik doe tijdens een intuïtief consult is aan je doorgeven wat Spirit, jouw en mijn spirituele begeleiders aan mij doorgeven voor jou, wat op dit moment belangrijk is om te weten of te helen. Daar gaan we dan dieper op in.

Het liefst laat ik jou alles zelf ervaren via jouw innerlijke wijsheid. Ik help ik jou om via de energie beter contact te krijgen met jezelf, zodat jij kan ervaren wat het is om de antwoorden in jezelf te vinden. De energie neemt je vaak zelf bij de hand, en ik fungeer al tussen persoon om je te begeleiden. Elke sessie is weer anders en spirit geeft aan wat we gaan doen tijdens een consult. Het kan zijn dat we teruggaan naar een vorig leven, soms halen we bepaalde entiteiten of energieën weg, die bijna altijd een boodschap voor je hebben. Die gaan we achterhalen zodat de kans kleiner wordt dat dit zich blijft herhalen en jij eerder vrij blijft van bepaalde energie.

Wie en Wat ik nu doorkrijg voor jou, hoeft niet altijd diegene of datgene te zijn dat jij graag wil dat er doorkomt. Maar het is wel precies datgene wat jou op dit moment het beste gaat helpen om nu verder te komen. Je mag tijdens een 1 op 1 sessie dus alle verwachtingen loslaten en erop vertrouwen dat wat er komt nu echt prioriteit heeft.

Ik doe niet aan toekomstvoorspellen en doe geen medische uitspraken, weet dat! Ik werk dus niet als een paragnost of voorspellend Medium. Ik zie mijzelf als een vertaler van de energie die voor jou door mag komen vanuit spirit. Het komt wel eens voor dat een overleden dierbare een boodschap heeft voor jou. Maar dat kan ik niet sturen tijdens een consult. Mocht je direct een boodschap willen ontvangen van een overleden dierbare of overleden kindje, vraag dan een Luisterkind Levensbrug afstemming bij mij aan:  /luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug) of bezoek mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl

Een medium coach consult kan energetisch veel in gang zetten. Soms is er daarna wel even tijd nodig om alles een plekje te geven. Na een reading kun je hier in Wijk aan Zee nog een hele fijne wandeling maken aan het strand of in het bos, om alles even rustig te laten landen voor je weer de dingen van alle dag op gaat pakken.

Ik werk vanuit licht en liefdeEen 1 op 1 sessie met mij als Medium Coach duurt ongeveer

1-1,5 uur.

De kosten zijn 75,- ( incl.btw)

De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Wijk aan Zee. Na een sessie kun je nog heerlijk even uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee om alles een plekje te geven. Je kijkt na de sessie of je het nodig vindt om nog een keer te komen of niet. Eén sessie kan al veel inzicht geven en heeft vaak even de tijd nodig om te landen.

Ik werk vanuit licht en liefde.