MEDIUM COACH SESSIE


Je staat bewust in het leven en toch loop je vast. Misschien ben je zelf heel intuïtief maar mis je nu net even het overzicht om weer verder te komen. Je bent heel erg zoekende en kan wel wat hulp en verheldering gebruiken tijdens een bepaald proces, maar je weet niet waar je mag beginnen. Dan is het fijn om de dingen net even vanuit een ander perspektief te zien. Een Medium Coach Consult kan hierbij helpen.

Je wilt bepaalde patronen veranderen en hebt daar wat hulp bij nodig. Je wilt inzicht in je gedrag of in een situatie binnen bv je gezin of familie en je wilt daar een positieve stap vooruit in maken. Of je wilt meer weten over je gevoeligheid en je eigen spiritualiteit en hebt daar vragen over.

Het kan ook zijn dat je net even een zetje in je rug nodig hebt van jouw Team Spirit, jouw innerlijke bron van liefde en wijsheid waar jezelf ook altijd toegang tot kan krijgen. Als dat nog niet goed lukt, dan help ik jou er graag bij door als tussen persoon te fungeren.

Een Medium Coach sessie kan je verder helpen op je pad.

Een mooi inzicht of een bevestiging geven jou misschien net dat zetje om de energie weer positief in gang te zetten.

Ik help je graag wat verder op weg naar innerlijke vrijheid en balans.

Een Medium Coach consult is een combinatie van Reading, Healing en Coaching. We bespreken waar je inzicht in wilt krijgen of waarvoor je komt. Ik geloof erin dat je mij niet voor niets gevonden of uitgekozen hebt om jou verder te helpen. Alles wat ik doe tijdens een intuïtief consult is aan je doorgeven wat Spirit, jouw en mijn spirituele begeleiders aan mij doorgeven voor jou, wat op dit moment belangrijk is om te weten.

Wie en Wat ik nu doorkrijg voor jou, hoeft niet altijd diegene of datgene te zijn dat jij graag wil dat er doorkomt. Maar het is wel precies datgene wat jou op dit moment het beste gaat helpen om nu verder te komen. Je mag tijdens een Medium Coach sessie dus alle verwachtingen loslaten en erop vertrouwen dat wat er komt nu echt prioriteit heeft.

Ik combineer mijn aardse wijsheid met de spirituele wijsheid in dit soort sessies. Vaak vertaal ik de symbolische kijk op jouw proces vanuit spirit. Ik maak een vertaling van de aangeboden energie voor jou. Soms gaan we er samen mee aan de slag door te kijken waar de blokkades liggen zowel lichamelijk als energetisch, door regressie (teruggaan naar vorige levens) of innerlijk kind werk. Door je bewust te worden van overtuigingen die je niet meer dienen en die los te laten en te transformeren kun je weer vrijer je pad vervolgen. Het kan ook zijn dat we samen woorden geven aan een proces dat nu om aandacht vraagt. Zo ontstaat er weer een opening voor jou om verder te gaan met meer inzicht en vrijheid.

Meestal komen er mooie inzichten en worden dingen eens vanuit een heel andere kant belicht. Jouw Team Spirit heeft het overzicht op jouw leven, en kan daarom hele mooie en bruikbare tips geven in een bepaald proces of over een bepaald onderwerp. Soms geeft spirit aan dat we bepaalde blokkades mogen en kunnen helen. Het kan dan zijn dat we naar een vorig leven teruggaan of naar je innerlijke kind. Soms mogen er energieën naar het licht worden gebracht die jou niet meer dienen en je in de weg staan. Het kan ook zijn dat spririt of een overleden dierbare een boodschap voor je heeft waar je weer verder mee komt. Of er komt een heel mooi symbolisch verhaal waar veel genezing vanuit gaat. Elk consult is weer totaal anders. Ik laat mij leiden door Spirit.

Ik doe niet aan toekomstvoorspellen en doe geen medische uitspraken, weet dat! Ik werk dus niet als een paragnost of voorspellend Medium. Vragen zoals bijvoorbeeld: wanneer komt Mr.Right nu eindelijk eens in mijn leven worden bv beantwoord met wat jij mag gaan doen of helen om Mr.Right aan te trekken. Ook kan ik niet garanderen dat jouw overleden dierbare die je zo graag wil spreken een boodschap voor jou heeft. (mocht je direct een boodschap willen ontvangen van een overleden dierbare of overleden kindje, vraag dan een Luisterkind Levensbrug afstemming bij mij aan:  /luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug) of bezoek mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl

De nieuw verworven inzichten en healing die een Reading of Medium Coach sessie brengt, kunnen bijdragen aan een lichter leven met meer liefde en bewustzijn.

Een mooi inzicht of een bevestiging kan soms al voldoende zijn om weer een mooie stap dieper of verder te komen.

Ik help je graag om je zelf terug te vinden, zodat jij weer contact kan maken met jouw innerlijke licht en kracht.

Een consult kan energetisch veel in gang zetten. Soms is er daarna wel even tijd nodig om alles een plekje te geven. Na een reading kun je hier in Wijk aan Zee nog een hele fijne wandeling maken aan het strand of in het bos, om alles even rustig te laten landen voor je weer de dingen van alle dag op gaat pakken.

Ik werk vanuit licht en liefdeEen Medium Coach sessie duurt ongeveer

1-1,5 uur.

De kosten zijn 75,- (incl.btw)

De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Wijk aan Zee. Na een sessie kun je nog heerlijk even uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee om alles een plekje te geven. Je kijkt na de sessie of je het nodig vindt om nog een keer te komen of niet. Eén sessie kan al veel inzicht geven en heeft vaak even de tijd nodig om te landen.

Mocht je hulp nodig hebben en het nu even niet kunnen betalen, laat het mij dan weten dan verzinnen wij er wel iets op.

Ik werk vanuit licht en liefde.