Sandra Laureys

Mijn naam is Sandra Laureys, ik ben Reiki Master, Luisterkindwerker, en Intuïtief Coach. Ik geef Readings en Healings op Afstand en in mijn praktijk in Wijk aan Zee. Ook geef ik heel graag inspirerende Spirituele & Creatieve Workshops. Verder maak ik ook nog Bijenwastekeningen waar een persoonlijke boodschap bij zit. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en ben moeder van twee tieners. We hebben 3 britskorthaar poezen en wonen in Wijk aan Zee. Lekker veel rust en ruimte, natuur, bos, duinen en het strand niet te vergeten :-)

Ik hou heel erg veel van mijn gezin, spiritualiteit, creativiteit zoals droomstokken maken en bijenwastekeningen, edelstenen, orakelkaarten, engelen, dieren, reiki, mediteren, yoga (omdat ik moet bewegen ;-), wandelen in de natuur en reizen. Van nature ben ik vrij direct en ik vind humor erg belangrijk.  

Van jongs af aan ben ik bezig met spiritualiteit. Het betekent voor mij ken jezelf. Als kind was ik heel gevoelig voor de energie en emoties van andere mensen. Ook was ik mij bewust van de energie van overleden mensen en de spirituele wereld. Ik voelde mij anders omdat ik de dingen anders waarnam. Ik begreep heel lang niet waarom mensen iets anders zeiden of deden dan hoe ze zich werkelijk voelden. Toen ik iets ouder werd kreeg ik steeds meer spirituele ervaringen. De spirituele wereld heeft mij veel geleerd en telkens als ik vragen heb worden die altijd beantwoord. Het is een liefdevol contact.

Ik had mijzelf voorgenomen mijn gevoeligheid verder te gaan ontwikkelen als ik er meer klaar voor was. In 2015 bracht een samenloop van omstandigheden mij weer op dit pad.

Na een reeks prachtige cursussen, workshops en opleidingen leerde ik mijn gevoeligheid pas concreet in te zetten om mensen verder te helpen, in plaats dat het mijzelf in de weg stond. Toch leerde ik van de opleidingen om nog meer bij mezelf te blijven, en niet de manier van een ander over te nemen.

Tijdens mijn spirituele ontwikkeling heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf, mijn kinderen, en mijn natuurlijke gaven. Hierdoor sta ik nu veel gelukkiger, krachtiger, liefdevoller, helderder en vanuit veel meer verbondenheid in het leven.

Mijn spirituele reis is en gaat niet alleen over rozen. Ik kom zelf ook nog altijd veel obstakels en uitdagingen tegen. Het is een reis van pieken en dalen. Hoe je met deze uitdagingen of problemen omgaat, kan je enorm helpen om er goed doorheen te komen, en ze te zien als prachtige groeimogenlijkheden naar een lichter en vrijer leven.

Daarom wil ik als Luisterkindwerker, Reader en Healer en Intuïtief Coach iedereen helpen die meer inzicht wil hebben in zichzelf of op zoek is naar heling.

Alle methodes die ik inzet kunnen mooi naast een ander traject lopen. Het bijt elkaar niet, en kan juist een situatie of persoon weer vanuit een heel ander perspectief bekijken. En deze informatie kun je dan weer meenemen op je pad.

Veel inzichten en antwoorden zijn vaak al een mooie bevestiging van hoe jij het al voelt. Dan "weet" je dat je op de goede weg bent.

Verder geef ik Spirituele & Creatieve Workshops.

Heb je nog vragen aan een overleden dierbare, of wil je gewoon eens weten hoe het met diegene in het hiernamaals gaat? Kijk dan eens op mijn andere website:www.eenbriefuitdehemel.nl.

Of vraag een Luisterkind Levensbrug bij mij aan./luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug

In licht en liefde, Sandra Laureys