Sandra Laureys


Mijn naam is Sandra Laureys, ik ben Reiki Master, Luisterkindwerker (Kinder Medium), en Medium Coach. Ik geef Readings en Healings op afstand en in mijn praktijk in Wijk aan Zee. Ook geef ik heel graag inspirerende Spirituele & Creatieve Workshops. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en ben moeder van twee tieners. We hebben 3 britskorthaar poezen en wonen in Wijk aan Zee. Lekker veel rust en ruimte, natuur, bos, duinen en het strand niet te vergeten :-)

Ik hou heel erg veel van spiritualiteit, mijn gezin, edelstenen, orakelkaarten, reiki, wandelen in de natuur, werken in de tuin en reizen. Van nature ben ik vrij direct en vind ik humor erg belangrijk.  

Van jongs af aan ben ik bezig met spiritualiteit. Het betekent voor mij ken jezelf. Als kind was ik heel gevoelig voor de energie en emoties van andere mensen. Ook was ik mij bewust van de energie van overleden mensen. Ik voelde mij anders omdat ik de dingen anders waarnam. Ik begreep heel lang niet waarom mensen iets anders zeiden of deden dan hoe ze zich werkelijk voelden. Toen ik iets ouder werd kreeg ik steeds meer spirituele ervaringen. Ik vond het fantastisch en spannend tegelijk. Ik had mijzelf voorgenomen mijn gevoeligheid verder te gaan ontwikkelen als ik er meer klaar voor was. In 2015 bracht een samenloop van omstandigheden mij op dit pad.

Na een reeks prachtige cursussen, workshops en opleidingen leerde ik mijn gevoeligheid pas concreet in te zetten om mensen verder te helpen, in plaats dat het mijzelf in de weg stond.

Tijdens mijn spirituele ontwikkeling heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf, mijn kinderen, en mijn natuurlijke gaven. Hierdoor sta ik nu veel gelukkiger, krachtiger, liefdevoller en helderder in het leven. Daarom wil ik als Luisterkindwerker en Medium Coach naast ouders en kinderen iedereen helpen die meer inzicht wil hebben in zich zelf.

Een Luisterkind afstemming, Reading op Afstand, Reading/Healing Consult of een Medium Coach consult geeft meer inzicht zodat je hiermee weer aan de slag mag gaan of dat je gerichter hulp kunt zoeken als dat nodig is bij de reguliere instanties. Alle methodes kunnen mooi naast een ander traject lopen. Het bijt elkaar niet maar kan juist een situatie of persoon weer vanuit een heel ander perspectief bekijken. En deze informatie kun je dan weer meenemen op je pad.

Veel inzichten en antwoorden zijn vaak al een mooie bevestiging van hoe jij het al voelt. Dan "weet" je dat je op de goede weg bent.

Naast de dingen die ik op afstand voor je kan doen, geef ik ook 1 op 1 sessie. Je krijgt dan inzicht of healing in een bepaald thema of in andere levensvragen. Verder geef ik Spirituele & Creatieve Workshops. Ik werk samen met spirit, vanuit de energie om je te helpen om meer in je kracht te komen. Hoe meer je in je kracht staat hoe makkelijker en gelukkiger je leven is. Heb je nog vragen aan een overleden dierbare, of wil je gewoon eens weten hoe het met diegene in het hiernamaals gaat? Kijk dan eens op mijn andere website, of vraag een Luisterkind Levensbrug bij mij aan. /luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug

In licht en liefde

Sandra Laureys

Bezoek ook eens mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl