Sandra Laureys

Het is mijn missie om jou of jouw kind verder te helpen naar een lichter en vrijer leven. Ook help ik jou graag om jouw spiritualiteit te helpen aarden, praktisch te maken. Graag help ik jou om bewust te worden van alles wat daar nog tussen staat. Ik help je graag om dingen te bevestigen, te verduidelijken, te helen of om jou te inspireren, inzicht te geven in emoties, patronen of situaties.

Door iets er bewust te laten zijn, geef je het ruimte en maak je het lichter!

Dit werk doe ik niet alleen, alles wat ik doe, gebeurd samen met de Spirituele Wereld en of jouw Innerlijke Wijsheid of jouw ziel. Van jongs af aan ben ik mij van deze wereld bewust. Omdat alles energie is, werk ik graag op afstand. Waarom moeilijk doen als het allemaal gemakkelijk kan ;-)

Natuurlijk ben je ook welkom in mijn praktijk in Wijk aan Zee of kunnen we Skypen/bellen als je daar behoefte aan hebt.

Ik werk graag spiritueel en creatief. Spiritualiteit betekent voor mij eigenlijk gewoon ken jezelf! Het is zo waardevol om de connectie met jezelf, de prachtige ziel die jij bent, weer te herinneren. Van nature ben ik vrij direct en ik vind humor belangrijk om het allemaal licht te houden.

Het leven zoekt altijd een weg om jou van wijsheid, licht en liefde te voorzien, ik help je graag te ontdekken hoe dit werkt voor jou. Zelf ben ik gek op de natuur, edelstenen, orakelkaarten, engelen en creativiteit. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en ben moeder van 2 tieners en 3 poezen.

Alle methodes die ik inzet kunnen mooi naast een ander traject lopen. Het bijt elkaar niet, en kan juist een situatie of persoon weer vanuit een heel ander perspectief bekijken. En deze informatie kun je dan weer meenemen op je pad.

Heb je nog vragen aan een overleden dierbare, of wil je gewoon eens weten hoe het met diegene in het hiernamaals gaat? Kijk dan eens op mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl.

Of vraag een Luisterkind Levensbrug bij mij aan./luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug

Sandra Laureys