Sandra Laureys

Mijn naam is Sandra Laureys, ik ben Reiki Master, Luisterkindwerker, en Intuïtief Coach. Ik geef Readings en Healings op Afstand en in mijn praktijk in Wijk aan Zee. Ook geef ik heel graag inspirerende Spirituele & Creatieve Workshops. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en ben moeder van twee tieners. We hebben 3 britskorthaar poezen en wonen in Wijk aan Zee. Lekker veel rust en ruimte, natuur, bos, duinen en het strand niet te vergeten :-)

Ik hou heel erg veel van spiritualiteit, creativiteit, mijn gezin, edelstenen, orakelkaarten, engelen, dieren, reiki, mediteren, yoga, wandelen in de natuur en reizen. Van nature ben ik vrij direct en ik vind humor erg belangrijk.  

Van jongs af aan ben ik bezig met spiritualiteit. Het betekent voor mij ken jezelf. Als kind was ik heel gevoelig voor de energie en emoties van andere mensen. Ook was ik mij bewust van de energie van overleden mensen en de spirituele wereld. Ik voelde mij anders omdat ik de dingen anders waarnam. Ik begreep heel lang niet waarom mensen iets anders zeiden of deden dan hoe ze zich werkelijk voelden. Toen ik iets ouder werd kreeg ik steeds meer spirituele ervaringen. De spirituele wereld heeft mij veel geleerd en telkens als ik vragen heb worden die altijd beantwoord. Het is een liefdevol contact.

Ik had mijzelf voorgenomen mijn gevoeligheid verder te gaan ontwikkelen als ik er meer klaar voor was. In 2015 bracht een samenloop van omstandigheden mij weer op dit pad.

Na een reeks prachtige cursussen, workshops en opleidingen leerde ik mijn gevoeligheid pas concreet in te zetten om mensen verder te helpen, in plaats dat het mijzelf in de weg stond.

Tijdens mijn spirituele ontwikkeling heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf, mijn kinderen, en mijn natuurlijke gaven. Hierdoor sta ik nu veel gelukkiger, krachtiger, liefdevoller, helderder en vanuit veel meer verbondenheid in het leven.

Mijn spirituele reis is en gaat niet alleen over rozen. Ik kom zelf ook nog altijd veel obstakels en uitdagingen tegen. Het is een reis van pieken en dalen. Hoe je met deze uitdagingen of problemen omgaat, kan je enorm helpen om er goed doorheen te komen, en ze te zien als prachtige groeimogenlijkheden naar een lichter en vrijer leven.

Daarom wil ik als Luisterkindwerker en Intuïtief Coach naast ouders en kinderen iedereen helpen die meer inzicht wil hebben in zichzelf. Samen met mijn team Spirit heb ik mijn coachingsprogramma De Magische Reis gemaakt. Op deze Magische Reis komt voor mij alles samen waar ik zelf in de loop der jaren tegen aan ben gelopen, en wat ik hiervan heb geleerd.

Een Luisterkind afstemming, Reading/Healing op Afstand, ZielsCollage Consult of een Intuïtief Coaching Consult geeft meer inzicht zodat je hiermee weer aan de slag mag gaan of dat je gerichter hulp kunt zoeken als dat nodig is bij de reguliere instanties. Alle methodes kunnen mooi naast een ander traject lopen. Het bijt elkaar niet maar kan juist een situatie of persoon weer vanuit een heel ander perspectief bekijken. En deze informatie kun je dan weer meenemen op je pad.

Veel inzichten en antwoorden zijn vaak al een mooie bevestiging van hoe jij het al voelt. Dan "weet" je dat je op de goede weg bent.

Verder geef ik Spirituele & Creatieve Workshops.

Heb je nog vragen aan een overleden dierbare, of wil je gewoon eens weten hoe het met diegene in het hiernamaals gaat? Kijk dan eens op mijn andere website:www.eenbriefuitdehemel.nl.

Of vraag een Luisterkind Levensbrug bij mij aan./luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug

In licht en liefde

Sandra Laureys