Reading/Healing op afstand


Heb je vragen over een bepaalde situatie? Je gevoelsleven? Relaties? Of andere dingen waar je in je leven tegen aan loopt? Wil je jezelf beter leren kennen en inzicht krijgen in bepaald gedrag of handelen? Loop je tegen een bepaalde keuze aan te hikken en wil je hierover een bevestiging? Wil je dingen gewoon eens vanuit een andere kant belicht zien? Dan is een reading op afstand misschien iets voor jou! Door een reading komt er meer inzicht of bevestiging. Een reading laat je de weg ergens naar toe zien, om daar te komen waar je wilt zijn. Het haalt niet de hete kolen voor je uit het vuur, door jou de weg er naar toe te ontnemen.

Want juist het genieten van de weg die naar je dromen leidt is het meest waardevol en de sleutel naar geluk.

Ik stem mij af voor jou, en vraag Spirit wat er als antwoord voor jou door mag komen. De wijsheid begint dan vanzelf te stromen. Ik hoef daar verder niets voor te doen. Alleen de vragen mee te nemen die jij hebt, en de vertaling te maken van de energetische boodschap die door wil komen voor jou! Ik krijg voor jou precies datgene door wat op dit moment belangrijk is om te weten, zodat jij daarmee weer verder kan op je pad. Dat heeft altijd prioriteit op de antwoorden van evt. vragen die je hebt. Het is geen toekomstvoorspellen. Er komt meer inzicht in een bepaalde keuze of situatie. Soms mogen er dingen gehealed worden, er ontstaat wat er mag ontstaan. Soms communiceer ik met een overleden dierbare die voor jou langs wil komen met een boodschap. Ik heb geen invloed op wie of wat er voor jou door wil komen.

We hoeven elkaar niet fysiek te ontmoeten want op afstand kan ik mij goed voor jou met de energie of spirit verbinden.

Alles wat ik door krijg wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!

Ik werk vanuit licht en liefde.


Voor een reading/healing op afstand heb ik alleen je naam en geboortedatum nodig. Wat achtergrond informatie kan mij helpen om de juiste vragen te stellen. Hoeft niet heel uitgebreid. Ik werk aan de hand van vragen die je hebt over dingen waar je tegen aan loopt of andere vragen. Alles wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!

Een reading op afstand kost 50,- (incl.btw)

Ik geef ook de mogelijkheid voor een korte reading tegen een laag tarief. Dan behandel ik maar 1 vraag of thema.

Een korte reading op afstand kost 25,- (incl.btw)

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de reading na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Ook doe ik relatie readings op afstand. Loopt het even niet meer? Een relatie reading kan inzicht geven in wat jullie beiden wensen, verlangen of nodig hebben om weer een stapje verder te komen. Beiden partners moeten akkoord gaan met de reading. Ik stem me af op jullie energie met behulp van de spiritwereld.

Een relatie reading op afstand kost 100,- (incl.btw)

Mocht je dringend hulp nodig hebben en het nu even niet kunnen betalen, laat het mij dan weten dan verzinnen wij er wel iets op.

Stuur mij een mail voor meer informatie