Reading/Healing

Ik stem mij af voor jou, en vraag Spirit wat er voor jou door mag komen. De wijsheid begint dan vanzelf te stromen. Ik hoef daar verder niets voor te doen, alleen de vertaling maken van de energetische boodschap die door wil komen voor jou!

Ik krijg voor jou precies datgene door wat op dit moment belangrijk is om te weten, zodat jij daarmee weer verder kan op je pad. Dat heeft altijd prioriteit op de antwoorden van evt. vragen die je hebt. Het is geen toekomstvoorspellen. Er komt meer inzicht in een bepaalde keuze, gevoel of situatie. Soms mogen er dingen geheeld worden, soms mag er iets gekeerd worden vanuit een vorig leven. Soms wordt er iets aangevuld of weggehaald qua energie of entiteit. Er ontstaat wat er mag ontstaan voor jou.

Ik werk vanuit liefde en zuiverheid.

We hoeven elkaar niet fysiek te ontmoeten want op afstand kan ik mij goed voor jou met de energie of spirit verbinden. Voor meer informatie over een Reading op Afstand, klik dan even door.

Voor meer informatie over een Telefonisch Intuïtief Coach Consult,klik dan even door.

Mocht je een Reading willen waarbij jouw thema een overleden dierbare of kind betreft, vraag dan een Luisterkind afstemming Levensbrug of Een Brief uit de Hemel bij mij aan.

Ik werk vanuit licht en liefde.Omdat wij vanuit de energie met elkaar verbonden zijn kan alles op afstand per mail of telefonisch.

Mocht je verhinderd zijn bij een telefonisch consult dan wil ik dat minimaal 48 uur van te voren weten anders breng ik de kosten gewoon in rekening.

Stuur mij een mail voor meer informatie