Reading/Healing

Ik stem mij af voor jou, en vraag Spirit wat voor jou door mag komen. De wijsheid begint dan vanzelf te stromen. Ik hoef daar verder niets voor te doen, alleen de vertaling te maken van de energetische boodschap die door wil komen voor jou!

Ik krijg voor jou precies datgene door wat op dit moment belangrijk is om te weten, zodat jij daarmee weer verder kan op je pad. Dat heeft altijd prioriteit op de antwoorden van evt. vragen die je hebt. Het is geen toekomstvoorspellen. Er komt meer inzicht in een bepaalde keuze of situatie. Soms mogen er dingen gehealed worden, er ontstaat wat er mag ontstaan.

We hoeven elkaar niet fysiek te ontmoeten want op afstand kan ik mij goed voor jou met de energie of spirit verbinden. Voor meer informatie over een Reading op Afstand, klik dan even door.

Mocht je een consult willen waarbij we elkaar zien, dan ben je welkom in mijn praktijk aan huis in Wijk aan Zee.

Je hebt keus uit een Reading/Healing of een wat uitgebreider Intuïtief Coach Consult waarbij we dieper ingaan op de oorsprong van iets waar je tegen aanloopt.

Voor meer informatie over een Intuïtief Coach Consult, klik dan even door.

Ik werk vanuit licht en liefde.
Dit bied ik op dit moment even niet aan. Wat ik wel aanbiedt is een Intuïtief Coach Consult of Reading op Afstand.

Dit bedrag kan contant afgerekend worden bij het consult, of je mag het overmaken. Mocht je verhinderd zijn, dan wil ik dat minimaal 48 uur van te voren weten.

Stuur mij een mail voor meer informatie