Reading/healing op Afstand

Heb je vragen over een bepaalde situatie, blokkade, je gevoelsleven of een bepaalde relaties? Of loop je tegen andere dingen aan waar je inzicht in wil? Wil je jezelf beter leren kennen en inzicht krijgen in bepaald gedrag of handelen? Loop je tegen een bepaalde keuze aan te hikken en wil je hierover een bevestiging? Wil je de dingen gewoon eens vanuit een andere kant belicht zien?

Heb je geen tijd of zin om naar iemand toe te gaan voor een consult? Heb je liever alleen contact via de mail? Dan is een Reading op Afstand misschien iets voor jou!

Door een Reading op Afstand komt er meer inzicht of bevestiging. Een Reading laat je de weg ergens naar toe zien, om daar te komen waar je wilt zijn. Het haalt niet de hete kolen voor je uit het vuur, door jou de weg er naar toe te ontnemen.

Want juist het genieten van de weg die naar je dromen leidt, is het meest waardevol en de sleutel naar geluk.

Ik stem mij af op jouw energie, en vraag Spirit wat er als antwoord voor jou door mag komen. De wijsheid begint dan vanzelf te stromen. Ik neem de vragen mee die jij hebt, en maak de vertaling van de energetische boodschap die door wil komen voor jou!

Ik krijg voor jou precies datgene door wat op dit moment belangrijk is om te weten, zodat jij daarmee weer verder kan op je pad. Dat heeft altijd prioriteit op de antwoorden van evt. vragen die je hebt. Het is geen toekomstvoorspellen. Er komt meer inzicht in een bepaalde keuze of situatie. Soms mogen er dingen geheeld worden, wel of niet uit een vorig leven. Er ontstaat wat er mag ontstaan.

We hoeven elkaar niet fysiek te ontmoeten want op afstand kan ik mij goed voor jou met de energie of spirit verbinden. Het scheelt tijd want je hoeft nergens heen te gaan en niet klaar te zitten. Ons contact gaat via de mail.

Alles wat ik door krijg via mijn helderhoren, weten, voelen en zien wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!

Ik werk vanuit licht en liefde, ook de donkere stukken en of entiteiten benader ik op die manier. Uiteindelijk is alles naar liefde terug te herleiden.Voor een Reading/Healing op Afstand heb ik nodig:

Een foto waar jij alleen op staat.

Voor-en achternaam.

Geboortedatum

Gezinssamenstelling

Jouw vragen of thema's.

    evt wat toelichting bij de vragen.

Wat achtergrond informatie kan mij helpen om de juiste vragen te stellen. Hoeft niet heel uitgebreid. Ik werk graag met vragen die je hebt over dingen waar je tegen aan loopt, of andere vragen.

Alles wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!


Een Reading op Afstand kost 65,- (incl.btw)

Ik geef ook de mogelijkheid voor een korte reading tegen een laag tarief. Dan behandel ik maar 1 vraag of thema.

Een korte Reading op Afstand kost 40,- (incl.btw)

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de reading na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Ook doe ik relatie readings op afstand. Loopt het even niet meer? Een relatie reading kan inzicht geven in wat jullie beiden wensen, verlangen of nodig hebben om weer een stapje verder te komen. Beiden partners moeten akkoord gaan met de reading. Ik stem me af op jullie energie met behulp van de spiritwereld.

Een relatie reading op afstand kost 90,- (incl.btw)

Stuur mij een mail voor meer informatie