Relatie Reading op Afstand

Soms loopt het even niet in je relatie. Er is veel strijd, competitie of jullie begrijpen elkaar gewoon even niet. Een Relatie Reading kan dan inzicht geven in wat er onderhuids speelt. Ook wordt soms duidelijk waarom jullie bij elkaar zijn. Ik geef door wat de Lichtwereld jullie wil meegeven en stem mij af op de gezamelijke energie die er binnen de relatie heerst. Ook laat ik de energie van jullie beiden aan het woord, om door te geven wat op dat moment nodig is, om weer een stap verder te komen met inzicht en handvatten. Vaak komt er naar voren hoe ieder in de relatie staat, en wat jullie van elkaar nodig hebben.

Er komt inzicht in wat er op dit moment speelt. Soms wil er spontaan een stukje heling ontstaan. Ik doe geen toekomstvoorspellingen, en uitspraken of de relatie blijvend is. Door je bewust te worden van iets in jezelf of binnen de relatie kan een Reading je wel aansporen om een bepaalde kant op te gaan. Een kant die uiteindelijk altijd beter is voor jezelf en de ander.

Alles wat ik met mijn innerlijke horen, zien, voelen en weten door krijg verwoord ik in een handig Worddocument, dat ik jullie mail. Er is akkoord nodig van beiden partners. Vreemgaan en overspel doe ik geen directe uitspraken over. Trouw zijn kan wel als thema benoemd worden.

Er komt inzicht en handvatten zodat jullie samen weer een liefdevolle stap verder komen. Met het inzicht van een Relatie Reading kunnen jullie eventueel gerichter bemiddeling of hulp zoeken.

Vraag ook eens een Bijenwas Relatietekening bij mij aan:/bijenwastekening/relatie-tekening
Een Relatie Reading op Afstand kan inzicht geven in wat jullie beiden wensen, verlangen of nodig hebben om weer een stapje verder te komen. Beiden partners moeten akkoord gaan met de reading. Ik stem me af op jullie energie met behulp van de spirituele wereld, jullie gidsen en de engelen.

Voor een Relatie Reading/Healing op Afstand heb ik alleen jullie naam en geboortedatum nodig. Een foto waar jullie allebei alleen op staan en evt. een foto samen, zonder andere mensen of dieren. En jullie vragen natuurlijk.

Wat achtergrond informatie kan mij helpen om de juiste vragen te stellen. Hoeft niet heel uitgebreid. Alles wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de reading na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Een relatie reading op afstand kost 90,- (incl.btw)

Stuur mij een mail voor meer informatie