REIKI BEHANDELING volwassenen en kinderen


Een Reiki behandeling is een cadeautje voor jezelf.

Reiki is het doorgeven van de Universele Levensenergie. Het is de energie die overal in aanwezig is. De mensen die zijn ingewijd in deze eeuwenoude Japanse geneeswijze, kunnen deze energie doorgeven. Reiki werkt helend op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De Reiki gaat precies naar dat gebied waar heling nodig is. Ik stuur dat verder niet aan, dat doet de Reiki energie zelf, die vindt zijn weg. Reiki geeft verlichting, ontspanning en kan blokkades opheffen. Reiki zet veel in gang. Genezing gaat vaak verder dan alleen op lichamelijk niveau. Vaak hangt een klacht samen met de andere niveaus. Iedereen voelt zich na een behandeling weer anders. Je kan je na een Reiki behandeling heel ontspannen voelen of juist vol energie. Alles is mogelijk en ieder ervaart een Reiki behandeling op zijn eigen manier.

Mij heeft Reiki in mijn leven veel gebracht. Reiki werkt voor mij vaak als een enorme boost, het versterkt mijn zelfhelendvermogen en helpt daarom het genezingsproces enorm. Maar ook op de andere niveaus heeft Reiki mij heel veel inzicht en heling gebracht. Nog steeds. Mijn Reiki Masterschap is nog maar pas begonnen, en het is een waanzinnig mooie reis!

Reiki heeft ook een heel mooi en helend effect op kinderen. Kinderen staan enorm open om de helende Reiki energie te ontvangen. Ze komen lekkerder in hun vel te zitten, herstellen sneller van iets en worden er rustiger van. Reiki geeft alles weer zijn eigen plekje terug in het geheel. De energie gaat weer mooi stromen. Reiki kan kinderen helpen bij gedragsproblemen, beter laten slapen, sneller helpen herstellen van lichamelijke klachten, helpen bij angsten. Een Reiki behandeling voor kinderen duurt maximaal 20 minuutjes.Een Reiki Behandeling duurt ongeveer 30 minuten. (voor kinderen max 20)

De kosten volwassenen: 45,- (incl.btw)

De kosten kind: 25,- (incl.btw)

De behandeling vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Wijk aan Zee. Na een sessie kun je nog heerlijk even uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee. Je kijkt na de sessie of je het nodig vindt om nog een keer te komen of niet, maar om de Reiki goed zijn werk te laten doen, is het goed om een aantal sessies na elkaar te boeken. De tweede sessie met een tussen pauze van ongeveer 3 a 4 dagen en dan bv nog 1 keer in de week.


Ik werk vanuit licht en liefde