Spiritueel Coaching Consult (telefonisch)

Heb jij behoefte aan een goed gesprek, inzicht of bevestiging en een luisterend oor? Heb je geen zin in verplichte meerdere sessies therapie? Wil jij een intake skippen en meteen de diepte in gaan? Dan is dit misschien iets voor jou. Het is geen toeval dat je hier nu bent beland ;-)

Je staat bewust in het leven en toch loop je vast. Je hebt het idee dat je geblokkeerd bent en wil graag weten hoe dat komt, en wat je eraan zou kunnen doen. Misschien ben je zelf heel intuïtief en gevoelig maar mis je nu net even het overzicht om daar iets mee te doen. Je bent heel erg zoekende en kan wel wat hulp en verheldering gebruiken bij bepaalde gevoelens, tijdens een bepaald proces of in een bepaalde situatie. Dan is het fijn om de dingen net even vanuit een ander perspektief te zien, en er meteen mee aan de slag te gaan. Een Spiritueel Coaching Consult kan jou net dat inzicht of bevestiging geven dat nodig was om weer verder te komen.

Een mooi inzicht of bevestiging geven jou misschien net dat zetje om de energie weer positief in gang te zetten.

Een telefonisch Spiritueel Coaching Consult is elke keer weer anders. We gaan we gewoon een normaal gesprek in waarin jij kwijt kan waar je tegen aanloopt, en vanuit daar gaan we verder. Ik zet mijn natuurlijke lijntje met de Spirituele Wereld in om op een andere manier te kijken wat er speelt. De wijsheid loopt als het ware door het gesprek heen, en er vallen vaak al snel kwartjes bij jou. Het is een mooie samenwerking tussen jou, mij en De Spirituele Wereld. Ik doe niet aan toekomstvoorspellen.

We gaan mee in de flow van het moment.

Ik vertrouw erop dat we precies datgene aanraken en bespreken wat prioriteit heeft om weer een stap verder te komen. Soms ga je met hele andere inzichten weg over dingen dan waarvoor je eigenlijk het gesprek wilde aangaan.

Ik zie mijzelf als coach en vertaler van de energie die voor jou door mag komen vanuit Spirit. Ik zet mijn luisterend oor en innerlijke wijsheid graag voor jou in.

Zit je in een rouwproces, en heeft het thema dat je wil bespreken, daarmee te maken? Wil je graag direct een boodschap ontvangen van een overleden dierbare of overleden kindje? vraag dan eens een Luisterkind Levensbrug afstemming bij mij aan: /luisterkind/luisterkindafstemming-levensbrug) of bezoek mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl

Ik werk vanuit licht en liefde.Telefonisch Spiritueel Coachings Consult:

1/2 uur: kosten 45,- ( incl.btw)

1 uur: kosten 75,- ( incl.btw)

1,5 uur 90,- (incl.btw)

2 consulten van 1 uur, na 2 weken 2de consult:

125,- (incl.btw)


Vraag nu een consult aan:

kristalhelderhoren@gmail.com


Ik werk vanuit licht en liefde.