Kids en Tieners Coach Consult

Soms zien, voelen, horen of weten kinderen meer dan ze met hun uiterlijke zintuigen kunnen waarnemen. Ze worden niet begrepen door de buitenwereld. Jullie de ouders willen graag helpen maar weten niet goed hoe. Dan kan een gesprek, met iemand die een beetje hetzelfde in elkaar zit, heel verhelderend zijn. De beleveniswereld van jouw kind kan dan positief bevestigd worden zodat er meer rust en zelfinzicht kan komen. Eén gesprek waarin jouw kind alle vragen kan stellen, die hij of zij heeft, kan vaak al voldoende zijn om meer in zijn of haar kracht te komen door meer zelfacceptatie en zelfinzicht.

Zelf liep ik als kind rond met zoveel vragen over mijn gevoeligheid en beleveniswereld. Helaas konden mijn ouders en mijn omgeving daar niet over meepraten. Het werd voor mij een lange en soms angstige zoektocht naar antwoorden. Wat gebeurd er na de dood? Hoe moet ik omgaan met de dingen die ik zie, hoor, voel of weet? Ik zie energieën, overleden mensen etc.. hoe kan ik daar mee omgaan? Dit zijn allemaal onderwerpen die je als gevoelig kind of tiener kan hebben.

Er zijn verschillende manier om hier met mij over te praten. Dat kan door een wandeling met mij te maken, dat kan per telefoon, dat kan via skype en dat kan in mijn praktijk in Wijk aan Zee. Van te voren wil ik eerst goed helder krijgen wat er speelt. Dit doe ik door eerst een Luisterkind Afstemming te doen. Ik neem dan al veel vragen mee. Als de Luisterkind Afstemming een plekje heeft gekregen kunnen wij een afspraak maken voor het Coach Consult.

Ik werk vanuit licht en liefde.


Kids en Tieners Coachings Consult:

Luisterkind afstemming: kosten 75,- (incl.btw)

1/2 uur: kosten 25,- ( incl.btw)

1 uur: kosten 40,- ( incl.btw)

1,5 uur: kosten 55,- (incl.btw)

Vraag nu een consult aan:

kristalhelderhoren@gmail.com

Ik werk vanuit licht en liefde.