Spirituele creatieve Workshops en cursussenIk hou regelmatig leuke Spirituele en Creatieve workshops of meerdaagse cursussen. Deze workshops zijn altijd een inspirerende combinatie van creativiteit en spiritualiteit. Heerlijk samen zijn, inzicht krijgen in jezelf en werken met je Intuitie. Vertrouwen en Plezier staan altijd voorop.

Mocht je op een bepaalde datum van een spirituele workshop of cursus niet kunnen, laat mij dan weten dat je interesse hebt en we gaan kijken of wij een andere datum in kunnen plannen.

Veel van deze spirituele creatieve workshops en cursussen zijn een mooie samenwerking tussen mij en Cees Juffermans van Bodyenspiritopleidingen in Zwammerdam. Zijn website is: www.bodyandspiritopleidingen.nl/workshops/zielendoeldag/

Soms wordt een cursus of workshop bij Bodyandspiritopleidingen gegeven in Zwammerdam en soms in mijn praktijk aan huis in Wijk aan Zee.

De workshops en cursussen kunnen ook op een andere lokatie gehouden worden of bij jou thuis.

Alles is mogelijk.

Alle Spirituele Creatieve Workshops en Cursussen zijn kleinschalig en hebben 4-6 deelnemers. Bij meer interesse of groepen moeten wij een lokatie huren of bij jullie op lokatie de cursus houden.

Het is ook mogelijk om een ander programma op maat samen te stellen, speciaal voor jou.

Thema's kunnen zijn:

Intuitieve ontwikkeling

Zielendoeldagen (Zielscollages maken)

Orakelkaarten en-of Tarot kaarten leren lezen

Edelsteen mala's maken

Aroma therapie

Chakra Reis

Het is altijd een mooie combinatie van Spiritualiteit en Creativiteit. Inzicht, Inspiratie & Creatie.

Meer weten? Neem dan even contact met mij op. kristalhelderhoren@gmail.com of bel: 06-28971495