De Magische Reis

Deze Magische Reis komt niet voor niets op jouw pad! Je voelt dat het tijd is voor jou, tijd voor jezelf! Het is tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Je weet allang dat er veel meer is dan het mensje dat je bent. Je bent gevoelig en voelt de aanwezigheid van iets groters. Of je bent al op jouw pad en loopt tegen bepaalde dingen aan, je bent je bewust van je ziel en de werking van het Universum. Je hebt geen zin in een lang traject met een therapeut of coach die jou toch niet begrijpt. Je zoekt verbinding en bevestiging van dingen die jij ergens allang wel weet.

De Magische Reis is een Coachings Programma van 4 weken waarin we stappen gaan maken in jouw persoonlijke ontwikkeling en met bepaalde uitdagingen die er in jouw leven spelen. Het gaat jou helpen om meer richting te krijgen, aanmoediging of bevestiging zodat jij vanuit meer kracht en vertrouwen in jezelf verder kan.

We gaan samen achterhalen wat jouw wensen en verlangens zijn en hoe je daar naar kunt gaan leven.

Ook gaan we proberen om jouw rugzak op deze innerlijke reis wat leger te maken, zodat je weer lichter verder kan. Tijdens deze reis krijg je meer inzicht in jezelf, leer je om meer te vertrouwen op jouw intuïtie en die te gebruiken. Deze reis gaat jou in ieder geval helpen om jouw weg met meer inzicht, inspiratie, nieuwe energie en vertrouwen te vervolgen.

Het is in ieder geval een groot cadeau voor jezelf. Jouw Magische Reis zal je vanuit verbinding van de groep en met mij als Intuïtief Coach doorlopen. Dit doen we om steun te vinden bij elkaar door naar elkaar te luisteren, en door open en eerlijk te zijn over jouw uitdagingen en jouw kracht. Vaak kun je vanuit verbinding mooie stappen maken. Tijdens deze mooie magische reis gaan we samen op pad.

Het Coachings Programma bestaat uit 4 weken, 1 les per week van 2,5 uur.

De reiskosten zijn 176,- (incl.btw)

Inclusief: alle materialen, korte zielsboodschap, koffie, thee & wat lekkers.

Data:

Vrijdag 3 april 2020 10:00 - 12:30

Vrijdag 10 april 2020 10:00 - 12:30

Vrijdag 17 april 2020 10:00 - 12:30

Vrijdag 24 april 2020 10:00 - 12:30

Waar: Kristalhelderhoren, mijn praktijk aan huis in Wijk aan Zee.

Voor wie:

Wil jij jezelf beter leren kennen, op een dieper niveau? Wil je weten hoe het voor jou werkt en hoe je jouw innerlijke kompas kunt herkennen en gebruiken om je door je leven te navigeren. Wil jij je lichter en vrijer voelen door je bewust te worden van jouw overbodige bagage, zodat je die achter kan laten? Wil je graag weten wat jij nu echt nodig hebt tijdens jouw magische reis? Wil je leren om nog meer te vertrouwen op jouw eigen kracht, licht en wijsheid? Wil je ervaren dat je niet alleen reist, en leren hoe je je kunt verbinden met jouw reisgidsen?

DAN IS DEZE MAGISCHE REIS ECHT VOOR JOU!!!


Na het Coachings Programma van 4 weken, kun je ook nog een prive Intuïtief Coachings Consult bij mij aanvragen van 1,5 uur met een fixe korting van 25,-. De deelnemers van dit programma betalen dan maar 50,- ipv 75,-. Deze sessie kan je nog een extra zetje geven of bepaalde vragen beantwoorden die naar boven zijn gekomen tijdens het 4 weekse programma.

Meld je nu aan: kristalhelderhoren@gmail.com

Sandra LaureysDe Magische Reis vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Wijk aan Zee.

Het minimaal aantal deelnemers is 2 en het maximaal aantal deelnemers is 6. Ik hou het graag kleinschalig om het wat persoonlijker te kunnen houden.

Na een sessie kun je nog heerlijk even uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee om alles een plekje te geven.

We starten vrijdag ochtend 3 april 2020!

Doe mee en meld je NU aan:

kristalhelderhoren@gmail.com

Ik werk vanuit licht en liefde.