Heb jij een goede intuïtie? Wil jij je spiritueel verder ontwikkelen? Heb jij zin om spelenderwijs kennis te maken met een aantal spirituele hulpmiddelen zoals: Orakelkaarten, Tarot, Pendelen, Fotolezen en wil je meer weten over chakra's en jouw mogenlijkheden als mens? Geef je dan op.

De Cursus wordt gegeven op 4 vrijdagen van 10:00 tot 12:00 in Wijk aan Zee.

De data zijn 6, 13, 27 september en 4 oktober.

Elke les gaan we lekker aan de slag met het thema van die dag. Zo kom jij meer over jezelf en jouw spirituele kant te weten. Ook krijg je meer vertrouwen in je intuïtie en jezelf en zul je erachter komen waar jouw kracht hierin ligt. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze cursus kan leren met spirituele hulpmiddelen te werken om van daaruit weer verder te gaan op jouw pad en om te kijken welke methode je wat meer zou willen ontwikkelen. Leuk wordt het in ieder geval.

Er is plek voor maximaal 4-6 personen en de kosten zijn 120,- voor 4 lessen (30,- per les) Ervaring is totaal niet vereist want het is echt een snuffelcursus. Een open mind, Plezier, Respect en Vertrouwen is bij ons heel belangrijk.

Doe jij gezellig met ons mee? Geef je dan nu op: kristalhelderhoren@gmail.com

Deze Spirituele Snuffel Cursus is een samenwerking tussen Cees Juffermans van  www.bodyandspiritopleidingen.nl/ en mijzelf Sandra Laureys :-)