Kristallen zijn niet alleen prachtig, ze hebben ook nog eens een helende energetische werking, waar wij mensen gebruik van kunnen maken.

Kristallen of edelstenen kunnen een positieve invloed hebben op onze geestelijke en of lichamelijke gezondheid. Ook kunnen ze in huis een bepaalde energie uitstralen zoals:

zuiverheid, bescherming, liefde, balans.

Sommige kunnen alle negatieve energie en straling absorberen en omzetten naar liefdevolle en lichte energie. Mensen werken al eeuwen lang met kristallen en hun energetische helende werking.

Kinderen kunnen ook veel baat hebben bij edelstenen.

Een amethist bv kan in een kinderslaapkamer veel rust brengen, zodat een kind beter kan slapen. Deze steen heeft een beschermende, zuiverende, ontspannende energie en brengt harmonie en innerlijke rust. En zo heeft elk kristal weer een eigen werking.

Kristallen kies je het beste uit met je intuitie. De edelsteen waar je hart naar uit gaat, of die je het meest opvalt kan je heel mooi meenemen in je groei, en heeft vaak precies die eigenschappen die je op dat moment nodig hebt om te helen. Hun energie is voor veel mensen op verschillende manieren voelbaar.

Deze dag staat in het teken van kristallen, hun werking, hoe er mee om te gaan, reinigen en opladen, etc. We gaan een mooie kristalmeditatie doen en intuitief een kristal uitzoeken die een mooie boodschap voor je heeft. Aan het programma wordt nog gewerkt, maar in September meer hierover.

Hopelijk tot dan!

Sandra Laureys
Wanneer:

verwacht september/oktober 2019

Prijs:

De prijs per persoon is 75,-.(incl.btw)

Waar:

In mijn praktijk aan huis Kristalhelderhoren

Van Oldenborghweg 20, in Wijk aan Zee.

Tijd:

Van 10:00 -16:00

Ik zorg voor thee, koffie en de materialen en goodybag.

Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen, vrienden, familie of collega's te doen?

Ik kom ook graag bij jou op lokatie of bij jou thuis. Dan reken ik wel 0,22ct per km aan reiskosten. Alle materialen neem ik mee. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gun je jezelf me-time je bent het zo waard!!

Sandra Laureys