Ziels Collages zijn een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met dat deel van jou waar jouw wijsheid en antwoorden zich bevinden, oftwel je ziel.

Door een Ziels Collage te maken werk je eigenlijk samen met je intuitie die jou graag mooie inzichten en eye openers wil geven.

Samen maken we er een inspirerende en creatieve ochtend of middag van. Ik coach jou om erachter te komen welke intentie of bedoeling je hebt om een Ziels Collage te maken. We beginnen met een prachtige kristalmeditatie om contact te maken met jezelf.

Het kan zijn dat je een collage wilt maken over een bepaald thema in je leven waar je meer duidelijkheid over wil.

Het kan zijn dat je graag wil weten welke wensen, verlangens en talenten er allemaal in jou verborgen zitten zodat er meer duidelijkheid komt over welke richting je op kunt gaan.

Het kan zijn dat je al weet welke dromen en wensen je hebt en die graag wil manifesteren of leven in wil blazen door ze te visualiseren.

We doen dit door beelden en woorden uit tijdschriften te gebruiken en hier een moodboard van te maken. Gewoon heerlijk knippen, plakken en lijmen. Een creatieve en laagdrempelige manier om weer even contact te maken met jezelf, en samen te kijken wat je nog uit het leven wilt halen.

Deze workshop is echt een kadootje voor jezelf en je vrienden en vriendinnen. Na deze workshop is er meer helderheid. Je neemt je zelfgemaakte Ziels Collage mee naar huis om je gevisualiseerde dromen de tijd te geven om uit te laten komen, of je gaat aan de slag met de inzichten die je ZielsCollage je geeft.

Voor mij persoonlijk geeft een Ziels Collage precies weer wat jij nodig hebt op een bepaald moment om weer verder te komen. En achteraf gezien klopt dat als je er na een tijd naar terug kijkt! Het zijn soms dingen die je van binnen wel wist maar waarover je nog niet echt nagedacht had. Voor mij kan een Ziels Collage een mooie bevestiging zijn en inzicht geven in waar ik nu sta en waar ik heen ga en hoe ik daar kan komen.

Als je er een paar keer per week even naar kijkt zul je zien hoe krachtig het is als je je aandacht ergens op richt. Het helpt je om weer een stap verder te komen.

Ik leer je deze krachtige tool die je dan telkens opnieuw kunt inzetten als je weer eens wat duidelijkheid en inzicht nodig hebt om nieuwe dingen in je leven aan te trekken. En echt het werkt! Be carefull what you wish for :-)

What you think, you become.

What you feel, you attract.

What you imagine, you create.

~ Buddha ~

Wanneer:

Op vrijdagen va 13 september 2019, 20 september, 27 september, 4 oktober.

Het gaat door bij 2 of meer deelnemers. Je ontvangt altijd eerst een bevestiging of de workshop doorgaat of niet.

Prijs:


ACTIE vrijdag 13 sept introductieprijs 20,- (incl.btw)

De prijs per persoon is 35,-.(incl.btw)

Waar:

In mijn praktijk aan huis Kristalhelderhoren

Van Oldenborghweg 20, in Wijk aan Zee.

Tijd:

Van 10:00 -12:30

De workshop duurt ongeveer 2-2,5 uur. Ik zorg voor thee, koffie, wat lekkers en de materialen.

Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen, vrienden, familie of collega's te doen?

Ik kom ook graag bij jou op lokatie of bij jou thuis. Dan reken ik wel 0,22ct per km aan reiskosten. Alle materialen neem ik mee. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Misschien zien we elkaar en ga je met mij mee op deze inspirerende en creatieve reis.

Gun je jezelf me-time je bent het zo waard!!

Sandra Laureys