ZielsCollage Workshops

Ziels Collages zijn een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met dat deel van jou waar jouw wijsheid en antwoorden zich bevinden, oftwel je ziel.

Door een Ziels Collage te maken werk je samen met jouw intuïtie, die jou graag mooie inzichten en eye openers wil geven en je wil laten zien waar je nu staat in je leven.

Het kan zijn dat je een collage wilt maken over een bepaald thema in je leven waar je meer duidelijkheid over wil.

Het kan zijn dat je graag wil weten welke wensen, verlangens en talenten er allemaal in jou verborgen zitten zodat er meer duidelijkheid komt over welke richting je op kunt gaan.

Het kan zijn dat je al weet welke dromen en wensen je hebt en die graag wil manifesteren of leven in wil blazen door ze te visualiseren.

Een ZielsCollage kan je richting, aanmoediging of bevestiging geven.

We beginnen met een mooie geleide Kristal Meditatie, hierdoor kun je heerlijk ontspannen. Vanuit die ontspannenheid kun je makkelijker in contact komen met jouw intuïtie. Dan gaan we een moodboard maken. Hiervoor gebruiken we tijdschriften, papier en lijm.

Vanuit rust en ruimte kun je makkelijker contact maken met jouw behoeftes en verlangens.

Als je ZielsCollage klaar is gaan we kijken wat jouw creatie ons verteld. Vaak laat het de energie zien van het proces waar je op dit moment in zit of naar toe wilt gaan. Het wijst je als het ware de weg.

Deze workshop is echt een kadootje voor jezelf en je vrienden en vriendinnen.

Voor mij persoonlijk geeft een Ziels Collage precies weer wat jij nodig hebt op een bepaald moment om weer verder te komen. En achteraf gezien klopt dat als je er na een tijd naar terug kijkt! Het zijn soms dingen die je van binnen wel wist, maar waarover je nog niet echt nagedacht had. Voor mij kan een Ziels Collage een mooie bevestiging zijn en inzicht geven in waar ik nu sta, en waar ik heen ga en hoe ik daar kan komen.

Als je er een paar keer per week even naar kijkt zul je zien hoe krachtig het is als je je aandacht ergens op richt. Het helpt je om weer een stap verder te komen.

Ik leer je deze krachtige tool die je dan telkens opnieuw kunt inzetten als je weer eens wat duidelijkheid en inzicht nodig hebt, om nieuwe dingen in je leven aan te trekken. En echt het werkt! Be carefull what you wish for :-)

What you think, you become.

What you feel, you attract.

What you imagine, you create.

~ Buddha ~

Wanneer:

Het gaat door bij 2 of meer deelnemers. Je ontvangt altijd eerst een bevestiging of de workshop doorgaat of niet.

Prijs:

De prijs per persoon is 35,-.(incl.btw)

Waar:

In mijn praktijk aan huis Kristalhelderhoren

Van Oldenborghweg 20, in Wijk aan Zee.

Tijd:

Van 10:00 -13:00

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Ik zorg voor thee, koffie, wat lekkers en de materialen.

Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen, vrienden, familie of collega's te doen?

Ik kom ook graag bij jou op lokatie of bij jou thuis. Dan reken ik wel 0,22ct per km aan reiskosten. Alle materialen neem ik mee. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Misschien zien we elkaar en ga je met mij mee op deze inspirerende en creatieve reis.

Gun je jezelf me-time je bent het zo waard!!

Sandra Laureys